ECOSOFT este o companie ukraineană înființată în 1991, acum lider în tehnologia de tratare a apei în Europa, cu fabrici in Ukraina şi Germania. Calitatea superioară a produselor Ecosoft este obținută prin inovație și munca depusă de peste 250 profesionaliști în inginerie chimică și biologie.
Soluţiile ECOSOFT de tratare a apei, atât casnice, cât şi industriale, sunt comercializate astăzi pe 5 continente, în 36 ţări, printre care Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Danemarca, Elvetia, Olanda, Canada, Statele Unite ale Americii, China, Mexic, Nigeria, Africa de Sud, Australia, etc.
Toate produsele ECOSOFT sunt certificate conform standardului internaţional de calitate ISO 9001:2009.
Astăzi, pe piață găsim o multitudine de filtre de uz casnic, care sunt concepute pentru a purifica apa de la robinet – de la cele mai simple filtre, până la sisteme complexe.
În acest articol ne-am propus să vorbim despre filtrele de uz casnic oferite de către ECOSOFT, deoarece acestea sunt renumite pentru apă pură și îmbogățită cu minerale.
Filtrele de uz casnic pot fi clasificate în trei categorii:
- Filtre de apa de tip cana;
- Filtre de masă;
- Sisteme triple de filtrare cu robinet separat.
Dacă primele două categorii de filtre sunt cunoscute pentru „mobilitatea” lor, ultima este cea mai potrivită pentru cantități mari de apă și nici nu ocupă suprafețele din bucătărie.
Filtrele incorporabile de la Ecosoft s-au dovedit, în timp, a fi cele mai eficiente, deoarece au un sistem triplu de filtrare. Principiul de funcționare se bazează pe trecerea apei prin 3 cartușe, care au un amestec special de materiale naturale și sintetice. Acestea rețin impuritățile mecanice, metalele grele, ionii de calciu și magneziu, etc.
Primul cartuș – care este unul de polimer poros – îndepărtează impuritățile de până la 5 microni, și reține nisipul, mâlul, rugina și alte substanțe.
În al doilea cartuș filtrarea apei se realizează în două etape. Datorită carbonului activ granulat care este produs din coajă de nucă de cocos, sunt îndepărtate impuritățile și clorul, iar gustul apei este îmbunătățit. Cu ajutorul rășinii schimbătoare de ioni este redusă duritatea și salinitatea apei (inclusiv Mg și Ca), îndepărtați ionii grei și metalele neferoase, astfel sunt prevenite depunerile de calcar. Această etapă se finisează cu trecerea apei printr-un cartuș prevăzut cu drenaj din fibră de polipropilenă poroasă, pentru a evita contactul apei cu particulele și granulele de filtrare.
În ultimul cartuș – al treilea – se realizează îndepărtarea microparticulelor de impurități mecanice și a celor mai puternice legături de clor. Iar nanoparticulele de argint previn dezvoltarea microorganismelor în interiorul filtrului.
Savurați apă potabilă curată și uitaţi pentru totdeauna de grija buteliilor de apă!