Cada Alegria de la Belform – răsfăț maxim în baie

Te afli în căutarea unei căzi simple din acril care să aibă un preț competitiv? Soluția este, fără doar și poate, cada din material acrilic Alegria de la Belform! Forma sa simplă, dată de liniile clare, o ajută să se încadreze în orice tip de baie. Cada construită din acril antibacterian este disponibilă atât în varianta de 150 de cm cât și în cea de 170 de cm.

Designul interior cu forme rotunde nu numai că este atractiv din punct de vedere estetic, dar se dovedește și foarte confortabil pentru spate, astfel încât relaxarea utilizatorilor să fie totala. Baia în cadă trebuie să fie un moment de bucurie intensă, un prilej de răsfăț pe care ai vrea să-l prelungești la nesfârșit. Cada din acril are avantajul că împrumută foarte repede căldura de la apă, astfel încât niciodată nu vei risca să intri într-o cadă ai cărei pereți sunt reci, deși apa caldă curge de câteva minute bune. De asemenea, trebuie să știi că, spre deosebire de dușul comun, baia în cadă are proprietăți terapeutice și relaxante, recunoscute din cele mai vechi timpuri. Nu trebuie să fii doctor să-ți dai seama că la sfârșitul unei zile de muncă, o baie caldă este tot ceea de ce ai nevoie pentru a te relaxa și a reveni din nou în formă.

Cada Alegria de la Belform

Cada Alegria de la Belform realizată din acril rezistent, durabil și foarte plăcut la atingere se întreține foarte ușor și nu se deteriorează în timp. Suprafața netedă împiedică depunerile de calcar și formarea petelor gălbui. Cada rezistă foarte bine la zgârieturi, lovituri sau contactul cu substanțe corozive. O putem utiliza în deplină siguranță, căci este și foarte igienică în condițiile curățării regulate.

Alege și tu cada din acril Alegria, una ideală pentru orice tip de baie, fiind destinată uzului frecvent! Te vei bucura de avantajele ei dar și de un design special care îți va conferi mai mult confort. O găsești chiar aici: http://bit.ly/3c6bk87