Bucură-te de confortul apei calde cu boilerele Tesy

De ce boilerele Tesy?

Descoperă gama variată de boilere Tesy cu serpentine de înaltă eficiență la Romstal! Vorbim despre produse de top care încadrează ultima tehnologie de protejare cu strat de sticlă-ceramică a rezervorului de apă. Protejarea cu stratul de sticlă-ceramică asigură o protecție ridicată împotriva coroziunii, dar și o igienă perfectă a apei și garantează o durată mare de viață a rezervorului de apă. Boilerele Tesy au o gamă variată de modele, cu capacități diverse, iar modelele cu una sau doua serpentine au o capacitate între 80 și 150 L. Acestea sunt echipate cu anod de magneziu, care protejează rezervorul boilerului împotriva coroziunii electochimice.

Boilerele Tesy

Cum funcționează?

Rezervorul boilerului este produs printr-o tehnologie de ultimă oră de sudură în plasmă, un proces de unire a doua metale nefolosindu-se nici un material suplimentar. Această tehnologie asigură o structură omogenă a îmbinării și o rezistență la sarcina mecanică. Acestea au o termoizolație eficientă, cu spuma poliuretanică fără CFC (nu afecteaza stratul de ozon), cu densitate ridicată și cu o grosime de 18 mm, ce garantează pierderi minime de caldură și economie de energie.

Ce este serpentina?

Serpentina reprezintă un schimbător de căldură economic, eficient și fiabil, creat pentru conexiunea la instalația de încălzire cu sistem de circulație forțată a căldurii. Boilerele prevăzute cu două serpentine au turbulator, un dispozitiv încorporat pe întreaga lungime a serpentinei, cu mici orificii specifice, proiectat pentru a intensifica schimbul de caldură.

În acest mod energia straturilor termice ale agentului termic este transferată mult mai bine către peretele serpentinei. Acest proces este caracterizat de curgerea turbionară și a absorbției maxime a energiei agentului termic. Turbulatorul mărește caracteristicile termotehnice ale boilerului: puterea mărită a serpentinei cu până la 26% și încălzirea mai rapidă a întregului volum. Această soluție tehnică diferențiază produsele Tesy față de produsele concurente de pe piata mondială.

Tesy Piston Efect

Ultima tehnologie implementată de Tesy este PISTON EFECT. Aceasta asigură prin noul design al duzei de apă rece o cantitate cu până la 15% mai mare de apă caldă. Totodată, ultimele modele de boilere Tesy salvează până la 16% din energia de încălzire, prin eliminarea punții termice dintre corpul boilerului și sistemul de prindere pe perete.

Noile modele de boilere sunt dotate cu întrerupatorul unic BiLight cu două funcții de operare, vizualizate prin schimbarea culorii luminii panoului. Este indicat modul de “încălzire” cu culoarea roșu și “gata de utilizare” cu culoarea albastră, atunci cand temperatura apei ajunge la valoarea setatată și este gata de utilizare.

Boilerele TESY din gama BiLight

Descoperă gama BiLight

Boilerele TESY din gama BiLight sunt proiectate în concordanță cu cele mai înalte standarde europene de siguranță și cu cerințele de calitate. În aceste echipamente sunt implementate soluții inovative patentate și dezvoltate de către echipele de dezvoltare din cadrul companiei TESY în domeniul eficienței energetice și performanței boilerelor electrice prin asigurarea unei cantități mai mari de apă caldă, funcționarea fără probleme a echipamentului și o viață de exploatare lungă.