Panouri solare pentru o lume mai curată!

Problema cu care se confruntă omenirea și care demult nu mai este doar o controversă ideologică, este cea a poluării și a consumului exagerat de resurse – aceasta devenind în ultimii ani o adevarată luptă pentru viață. Lucrurile sunt simple dar cu consecințe foarte grave și ultima întâlnire a statelor G8 din acest an ne confirmă acest fapt. Este necesar să recalculăm schimbul pe care îl facem zilnic sacrificând calitatea aerului nostru și implicit sănătatea în schimbul confortului și al profitului.

Noi suntem făuritorii mediului în care trăim, și prin deciziile pe le luăm zilnic putem înclina balanța în favoarea unui mediu înconjurător curat și sănătos. Putem face economie de resurse sau monta instalații ecologice care reduc consumul sau mai mult, folosesc resurse ușor regenerabile și nepoluante.

blog7 1

Una dintre cele mai bune soluții în acest domeniu sunt panourile solare. Fie că vrem să le folosim pentru încălzirea apei calde menajere sau pentru producerea energiei electrice, panourile solare sunt în acest moment poate cea mai bună alternativă a combustibililor fosili (petrol) atât de poluanți.

Panourile solare sunt un instrument prin care utilizăm resurse regenerabile ale naturii, la care avem acces în mod gratuit. Pe lângă acest fapt, poate unul dintre cele mai mari beneficii aduse de panourile solare este acela că nu afectează negativ mediul înconjurător, adică nu poluează aerul și nici nu emană gaze.

Noua politică a companiei Romstal este dedicată soluțiilor ecologice și sustenabile care nu afectează mediul înconjurător. Astfel, au fost create pachete speciale de panouri solare pentru una sau mai multe persoane(max. patru persoane). Sunt soluții complete dimensionate cu un panou solar, două sau chiar patru panouri pentru a fi utilizate de către mai multe persoane. Un sistem conține un panou solar, un boiler de acumulare și accesoriile necesare. Aceste panouri cu tuburi înmagazinează și transferă energia soarelui către apa caldă menajeră.

Oferta noastră pentru soluții de încălzire ecologice cuprinde panouri solare plane, panouri solare cu tuburi, panouri solare cu rezervor presurizat, panouri fotovoltaice și accesorii pentru toate sistemele.