5 baterii de top cu care ești sigur că nu arunci banii pe fereastră

Atunci când vrem să procurăm baterii, trebuie să analizăm aceste bunuri de folosință îndelungată din punct de vedere al costului și beneficiilor. Ca consecință a epocii consumului – în care trăim, nu ne putem permite achiziționarea unor produse ieftine, la care cheltuielile de montaj sau de reparații se ridică la costul actual al produsului. De cele mai multe ori în asemenea cazuri se practică achiziționarea unui nou produs, însă la ce costuri?! Cel mai probabil, maxim după 3 sau 4 ani, o să fiți nevoit să ajungeți din nou la instalator și la magazinul de instalații. Există o zicală care ilustează foarte bine dualitatea ieftin/spump: „Suntem prea săraci ca să ne permitem să ne cumpărăm lucruri ieftine”.

Trebuie să optăm pentru calitate și nu cantitate, iar în cazul în care bateriile de la baie te mai ajută să nu risipești apă, este clar în care parte se înclină balanța.

După cum spuneam în titlul articolului, astăzi o să vă prezentăm 5 baterii care o să vă scutească de unele griji, și o să puteți dormi liniștiți știind că ați luat decizia corectă. Acestea sunt produsele de calitate superioară, fabricate de branduri cu renume și tradiție în domeniu. Nu cred că o să fiți surprinși să aflați că bateriile produse de ei au o garanție de 5 ani, la fel ca și mașinile. Ordinea în care vor fi prezentate bateriile este absolut aleatorie.

44KL0416

1. Kludi Zenta – datorită gamei sale vaste de produse, corespunde oricărei cerințe imaginabile. Mulțumită perlatorului eco s-pointer este garantată o economie de apă de până la 40%. Foarte atrăgătoare dar și convingătoare, această baterie dă sens investiției dumneavoastră. Beneficii: Certificări de zgomot, HotStop, Anti-Calcar, Eco – 40%, S-pointer, Eco s-pointer, Împotriva fluctuațiilor de debit, Flexibil

eurodisc cosmopolitan

  1. Baterie Grohe Eurodisc Cosmopolitan – însăși numele produsului dă dovadă de clasă și chiar așa și este. Bateria Eurodisc Cosmopolitan se caracterizează prin linii clare și performanță avansată. Cu profilul său clar și gama largă de modele, Eurodisc Cosmopolitan asigură performanțe avansate pentru consumatorii pentru care design-ul contează. Privind mai de aproape veți începe să apreciați detaliile fine precum corpul aplecat în față pentru a atrage interacțiunea și marginile rotungite perfect. La fel, bateriile Eurodisc Cosmopolitan beneficiază de două tehnologii de top marca GROHE: SilkMove®, pentru manipularea ușoară și precisă și StarLight®, pentru un finisaj intens cromat de lux.

ceraplan-new

 

  1. Bateria Ideal Standard Ceraplan New – este o baterie cu monocomandă, fiind mai practică pentru că amestecul de apă rece și caldă se efectuează mai bine. Plăcuțele ceramice de primă clasă, instalarea ușoară datorită excentricelor și protecția împotriva fluctuațiilor de debit sunt doar câteva dintre avantajele oferite de această baterie. De asemenea, sunt mai practice și se impun prin simplitate, siguranță și în același timp au o formă elegantă și inovatoare, care adaugă un plus de strălucire lavoarului.

35

  1. Baterie Eurosmart Cosmopolitan E cu fotocelulă – acest tip de baterii cu fotocelulă sunt destinate în special spațiilor publice, deoarece economisesc apă funcționând doar în reprize, atunci când senzorul sesizează prezența și fiind hands-free sunt extrem de igienice. Pachetul include:

– alimentare electrică de la baterii cu litiu de 6 V, tip CR-P2;

– sistem rapid de instalare;

– oprire de siguranță după 60 sec;

– indicator de încărcare a bateriilor;

– dispozitiv ajustabil de mixare cu valvă de oprire apă fierbinte;

– limitator debit 5.7 l/min;

– filtru impurități;

– furtunuri flexibile de conectare la apă cu racorduri G 3/8”x G 3/8” și lungimea de 370 mm;

– tehnologie GROHE EcoJoy pentru reducerea consumului de apă.

Bateria are nivel de zgomot I în conformitate cu DIN 4109. Să nu uităm că să fii Eco nu este o modă astăzi, ci o necesitate.

  1. Grohe Blue –  una dintre cele mai extravagante baterii existente, care depășește tehnologiile actuale și vine din viitor. Apa potabilă de calitate poate să vină și de la robinet! Acum nu mai e nevoie să cumpărăm apă, folosind această baterie puteți beneficia de apă filtrată, plată sau carbogazoasă, rece sau caldă, direct de la robinet. Prețul acestei baterii poate părea foarte mare dar avantajele sale sunt unice. Pentru a întelege mai bine ce poate face această Super Baterie vă invităm să urmăriți filmulețul de prezentare de mai sus.

Toate produsele prezentate în acest articol le puteți achiziționa la Romstal.