Încălzire în pardoseală prin țeava PE-RT cu barieră de oxigen

VALROM a conceput țeava PE-RT tip II, care este cunoscută pentru rezistență și durabilitate ridicate, pentru utilizare în sistemul de încălzire prin pardoseală. Fără să înregistrați pierderi de căldură, țeava PE-RT vă asigură și transportul uniform al agentului termic în toată instalația. Printre avantajele principale ale acestui tip de tevi se numara rezistența la temperaturi înalte – de până la 90 oC, rezistență la contactul cu substanțele corozive, flexibilitatea deosebită – și anume capacitatea de a reveni la forma inițială, prin efectul de memorare. Țeava PE-RT are o greutate redusă în comparație cu  volumul acesteia, ceea ce facilitează manevrarea și montarea ei. La fel, țeava este prevăzută cu barieră de oxigen, ceea ce asigură o eficiență ridicată. Pentru a beneficia de cel mai bun confort termic, VALROM oferă un sistem complet de încălzire prin pardoseală!

tiava pentru incalzire in podea

Încălzirea prin pardoseală reprezintă o alternativă perfectă la sistemul clasic bazat pe radiatoare. Printre avantajele numeroase a unui sistem cu încălzire prin pardoseală se numără:

  • confortul termic superior oricărui tip de încălzire;
  • temperatură ambientală omogenă și eliminarea disconfortului creat de podeaua rece (aceasta se datorează căldurii care este iradiată de jos pe toată suprafața pardoselii);
  • aplicarea acesteia în orice tip de locuință, iar plusul de eficiență este garantat dacă beneficiați de o izolație bună;
  • pardoseala nu ridică praful, asigurând un mediu mult mai curat și sănătos.

Sunt ideale, ca pardoseală, gresia și parchetul, dar puteți folosi și marmura sau piatra cu mici variații ale randamentului termic.

Țeava PE-RT de tip II asigură fiabilitate ridicată și randament maxim al sistemului termic, răspândind căldura uniform în locuință și este potrivită pentru orice tip de pardoseală. Întreaga instalație este ascunsă, de aceea oferă încăperilor un aspect mult mai estetic și plăcut.

Beneficiază de cea mai bună țeavă doar în rețeaua de magazine Romstal.

sistem de incalzire podea - valrum moldova romstal