Nou la ROMSTAL – Aparate de aer condiționat cu inverter Romstal Vision.

După cum cunoașteți deja, politica companiei noastre este orientată spre elaborarea unor alternative eficiente de conservare a resurselor naturale și reducerea impactului negativ asupra mediului. Odată cu lansarea aparatelor de aer condiționat Romstal Vision, aducem una dintre soluțiile pentru reducerea consumului de resurse. Datorită tehnologiei inverter, noua gamă de aparate oferă garanția celui mai mic consum de energie și se încadrează în clasa energetică A++ la funcționarea pentru încălzire și clasa A+ pentru răcire.

Ce este tehnologia inverter?

Această tehnologie pentru aer condiționat este soluția pentru un confort superior, un randament mai înalt și o economie de energie ridicată. Datorită tehnologiei cu inverter putem obține o scădere a consumului de energie cu până la 50%, iar acțiunea sa puternică permite obținerea temperaturii dorite rapid și menținerea acesteia.

conditioner-inverter-blog

Care este diferența dintre un aparat de aer conționat clasic și unul cu inverter?

În cazul aparatului de aer conționat clasic, acesta utilizează un compresor pe sistem ON/OFF pentru a regla temperatura unei încăperi. Compresorul aparatului de aer condiționat pornește și funcționează la capacitatea lui nominală, pe tot parcursul procesului de răcire. Termostatul indică când temperatura setată este atinsă și compresorul se oprește. Doar abia când temperatura camerei crește peste cea setată, compresorul iarăși se pornește.

Безымянный-1

Iar atunci când folosim un aparat de aer condiționat cu tehnologia inverter, compresorul funcționează la capacitatea sa maximă, deci depășind capacitatea nominală – astfel, răcirea încăperii se realizează într-un timp mult mai scurt. Datorită compresorului care nu se oprește în momentul în care termostatul indică temperatura setată, ci își micșorează progresiv capacitatea și turația ventilatoarelor (funcționând continuu la o capacitate redusă), menținând constantă temperatura încăperii, obținem o reducere considerabilă a consumului de energie și un confort cu mult superior altor aparate.

Pe lângă avantajele evidente ale tehnologiei inverter, ca: randament mai înalt, confort superior, funcționare puternică și economie impresionantă de energie, trebuie să menționăm și faptul că acestea sunt mult mai silențioase în comparaţie cu un aparat de aer conditionat obişnuit.

 

Vă așteptăm în rețeaua de magazine Romstal!