Nou la Romstal – Hidrofor electronic E.sybox

E.sybox este un produs revoluționar pe piața de specialitate. Acesta oferă o experiență nouă și inedită referitor la ușurința instalării și nivelului înalt de confort în utilizare. E.sybox reprezintă soluția ideală pentru rezolvarea oricărei probleme legate de îmbunătățirea presiunii apei în instalațiile domestice.

e.sybox

Printre avantajele hidroforului electric se numără:

  • economie de energie electrică;
  •  nivel redus de zgomot;
  • nivel redus de uzură.
Costurile energiei electrice pentru pompare se poate reduce cu până la 50% prin utilizarea unor pompe cu sisteme integrate de control cu Inverter pentru turația motorului.

Într-o casă unifamilială (3 băi, 1 bucătărie, 100 m2 gazon, 200 m2 grădină, 4 persoane) consumul de apă pentru alimentarea clădirii, pentru irigarea gazonului și a grădinii poate duce la funcționarea pompei timp de 1000 de ore într-un an. Facem calculul pentru un hidrofor electronic E.Sybox, ce consumă în medie 0,9Kwh pentru necesarul de apă rece furnizat într-o oră de funcționare.

1000h x 0,9kwh x 2,16 lei /kwh = 1950 lei pe an pentru funcționarea pompei E.sybox. Comparăm acest rezultat cu cheltuielile unei pompe clasice fără inverter cu funcționare în aceleași condiții. Exemplu comparativ se face cu pompa Jet 251 MP.

1000h x 1,5 kwh x 2,16 lei /kwh = 3240 lei pe an pentru funcționarea pompei Jet 251 MP

Prețurile de achizie actuale pentru fiecare echipament sunt următoarele :

E.sybox –  22 400 lei
Jet 251 MP – 13 400 le
i

Diferența de cost pentru achiziția unui hidrofor electronic este de 9.000 lei, investiție ce poate fi amortizată doar din diferența de cost pentru plata energiei electrice în doar șapte ani.

Prin producerea unui kwh electric se emit aproximativ 0,55 kg CO2. Dacă diferența anuală pentru consum între cele două modele de pompe este de 600 Kw, rezultă o emisie totală de CO2 cu 320 kg mai puțin în cazul hidroforului electronic.

Practic, folosind un hidrofor electronic E.sybox se evită producerea celor 320 kg CO2 și se pot proteja cel puțin 3 copaci/an.
Diferența de cost pentru plata energiei electrice într-un an este de 1290 lei/an. Hidroforul electronic E.sybox este complet automatizat și accesorizat, se poate monta în interiorul clădirii datorită nivelului de zgomot redus și nu este nevoie de o investiție suplimetară pentru realizarea unui cămin în exteriorul clădirii.

Casa-eco-Md-edit-preturi-19