Secretul din spatele peretelui

Datorită tehnologiilor moderne în materie de sisteme sanitare îngropate în perete, astăzi puteți obține o încăpere spațioasă și igienizată cu ușurință. Fiecare dintre noi își dorește ca proiectul de amenajare a băii să dea rezultate bune, iar spațiul să fie optimizat la maximum. La acest moment, sistemele sanitare îngropate în perete se bucură de un succes mare, din cauza că sunt ușor de utilizat, sunt practice, au o durată de viață mare și oferă un plus de spațiu de mișcare în baie. Astfel, chiar și cea mai mică cameră de baie va arăta mult mai spațioasă.

baia1

Mereu puteți apela la instalatorul dumneavoastră pentru sfaturi cum să optimizați și să creșteți funcționalitatea băii anume prin montarea rezervoarelor îngropate.

Aranjați după bunul plac

Nu trebuie să mai fiți stresați de dimensiunile camerei de baie, de forma sau de numărul de pereți, deoarece sistemele îngropate în perete vă vor permite să puneți în aplicare cele mai interesante și neobișnuite idei.

Montarea facilă

Nu contează dacă este vorba de un proiect nou sau de o modernizare, rezervoarele îngropate pot îndeplini așteptările tuturor utilizatorilor. Aceste sisteme sanitare cu montare pe cadre metalice, destinate aplicării pe pereți, fac ca instalarea să fie simplă. În caracteristicile sistemului sunt adâncimea mică a structurii și posibilitatea montării pe colț sau pe o structură de sine stătătoare.

Beneficii prețioase

Pe lângă celelalte beneficii care le-am enumerat, sistemele îngropate în perete asigură un debit optim al apei cu un nivel minim de zgomot. Iar datorită designului estetic, principalele serii de plăci de acționare pot fi prevăzute cu un buton ECO care va permite reducerea la jumătate a cantității de apă utilizată la clătire.

baie3  baia2

Astfel de rezultate formidabile puteți obține cu ajutorul sistemului Geberit DuoFresh WC. Idei valoroase, spațiu de mișcare și confort sporit – asta vă promit cei de la Geberit.

Printre caracteristicile principale este aerul curat. Da, anume aerul curat! Un comutator aflat pe clapetă activează sistemul de exhaustare a mirosurilor care purifică aerul, acesta trece printr-un filtru de carbon activ și îl reeliberează în cameră. Acest sistem reprezintă o soluție inovatoare, deoarece nu acoperă mirosurile și nu le împrăștie în întreaga încăpere.

Beneficiile Geberit DuoFresh WC

  • Eficient, silențios și practic invizibil;
  • Are un consum redus de energie (aer proaspăt fără a pierde din căldura camerei);
  • Gamă extinsă de vase ceramice suspendate compatibile;
  • Acționare facilă, doar cu un buton;
  • Acces ușor pentru inserarea pastilelor de igienizare și înlocuirea filtrului de carbon activ (înlocuirea acestora este recomandată la un interval de cca. 12 luni);
  • Nu sunt neceare legături de orice tip între produs și un sistem de ventilare.

Aici găsiți toată gama de produse