Bateria Eurosmart New pentru lavoar – perfect pentru o baie clasică.

Utilizând noua baterie pentru lavoar Eurosmart New de la Grohe, veți sesiza calitatea, confortul și siguranța pe întreaga durată de viață, fără a fi nevoie de întreținere. Cea mai fină atingere a mânerului creează o precizie fără efort. Rețeta garantării unui aspect cât mai plăcut pentru o perioadă lungă de timp constă în calitatea suprafeței, obținută prin tehnologia Grohe. Bateria Eurosmart New oferă un finisaj calitativ, o suprafață rezistentă la murdărie și zgârieturi, ușor de întreținut. Bateria pentru lavoar este caracterizată de un design atractiv și un flux perfect, cu mai puțină apă.

Prima gamă Eurosmart de la Grohe a fost lansată în 1999. Vânzarea a peste 30 milioane de baterii la nivel mondial a confirmat – această serie este una clasică. Cuprinzând produse pentru baie, bucătării și spații comerciale, gama s-a inovat pentru a face Eurosmart mai confortabil, mai rapid de instalat și ușor de întreținut. Dispunând de un mâner din metal solid, înclinat înainte și linii dinamice, Eurosmart este completarea perfectă pentru toate băile moderne.

Această baterie de calitate superioară încorporează tehnologiile Grohe SilkMove și Grohe StarLight, dând naștere unui produs care nu numai arată deosebit, dar și oferă o performanță incredibilă. Numele Eurosmart spune totul: aspect modern, tehnologie perfectă și un preț atractiv.

Găsiţi aici gama Grohe Eurosmart New.