Confort, eficiență, durabilitate cu aparatele de aer condiționat Mitsubishi MSZ – DM

 

Având în vedere extremele caniculare pe perioada verii, aparatele de aer condiționat nu mai sunt considerate un moft, ele devenind o necesitate atât pentru locuința cât și la birou. Pe lângă funcția clasică de răcire, aparatul de aer condiționat poate fi folosit și pentru ventilare, dezumidificare sau încălzire în perioadele de primăvară și toamnă, când temperaturile nu sunt foarte joase.

Producătorul recunoscut MITSUBISHI ELECTRIC vă prezintă gama de aparate de aer condiționat tip inverter MSZ-DM care respectă intru totul criteriul principal în alegerea unui aparat de aer condiționat. Mitsubishi Electric înseamnă multe lucruri. Ilustrează 90 de ani de excelență în tehnologie, design și producție. Aceasta reprezintă cel mai ridicat nivel de confort, eficiență și durabilitate. Reprezintă cele mai bune aparate de aer condiționat pe care le puteți cumpăra astăzi. Gama MSZ-DM include aparate de aer condiționat de mai multe puteri, fiind foarte ușor de ales unul în funcție de dimensiunea spaţiului în care va fi montat. Amintim că aceste aparate vă vor permite să obțineți un randament maxim datorită tehnologiei Inverter integrate. Ele vor fi astfel capabile să răcească rapid încăperea după care vor porni doar pentru a menține constant nivelul setat. Alte aspecte demne de luat în seama în cazul produselor Mitsubishi MSZ-DM sunt consumul de energie foarte redus, nivelul de zgomot scăzut și excelentul sistemul de filtrare.

Unitățile MSZ-DM sunt caracterizate de dimensiuni ultracompacte, cu doar 2 nivele dimensionale pentru 6 puteri diferite și cu un rafinat „family design” comun întregii linii.

Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variata în mod eficace a vitezei compresorului și în consecință, puterea livrată climatizării în scopul răcirii sau al încălzirii. Față de sistemele de climatizare tradițională cu viteza fixă (On-Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura cerută și o mențin stabilă, fără variații mari, cu avantajul confortului și al consumului redus de energie electrică.

Dimensiunile compacte și culoarea “alb pur”, diferențiază linia sistemelor de climatizare,  făcându-le compatibile cu orice tip de mediu.

Caracteristici:

  • Aerul este răspândit uniform, datorită mișcărilor eficiente ale paletelor;
  • Conducte canelate (pentru creșterea suprafeței schimbului de căldură);
  • Econo-cool – obținerea confortului, prin reglarea automată a fluxului de aer și scăderea consumului de energie;
  • Comutarea funcției de pornire/oprire;
  • Repornire automată în cazul apariției penelor de curent;
  • Informează utilizatorul cu privire la defecțiunile detectate;
  • Defecțiunile de funcționare sunt înregistrate în memorie și pot fi accesate cu ușurință;
  • Reglarea inteligentă a vitezei ventilatorului, asigură performanțe optime, chiar și la temperaturi exterioare scăzute;
  • Reutilizarea sistemului de conducte existente.

Date tehnice:

Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru condițiile climatice din Japonia a condus MITSUBISHI ELECTRIC la dezvoltarea de mașini robuste, dar uimitor de sofisticate și sisteme care pot face față în aproape orice condiție a temperaturii exterioare de pe pământ în liniște, cu o energie eficientă și cu un impact negativ minim asupra mediului înconjurător.