Senzația perfectă în duș cu ajutorul setului de duș Euphoria de la Grohe.

Profitați de anii de cercetare a specialiștilor Grohe și bucurați-vă de un duș excepțional cu setul de duș Euphoria. Sistemul Euphoria este o combinație de design modern, contemporan și excelentă funcționalitate – reunind GROHE DreamSpray® și GROHE TurboStat® într-un produs entry-level.

Amplasat flexibil pe o îmbinare cu bilă, acest cap de duș va fi o nouă atracție în baia dvs. Finisajul cromat este rezistent la murdărie și nu își pierde strălucirea în urma utilizării frecvente. Para dușului are un design în care a fost încorporată tehnologia de economisire a apei, în timp ce asigură o distribuție perfectă a apei, astfel încât să beneficiați de o pulverizare uniformă a jetului. Datorită sistemului anti-calcar, o curgere moale a cârpei este suficientă pentru a îndepărta orice reziduu de calcar din duzele de silicon. Suprafața cromată strălucitoare este de asemenea foarte ușor de curățat. Împreună cu jetul de ploaie liniștitor, tehnologia GROHE asigură un flux continuu către toate duzele, pentru a vă transforma dușul într-o experiență revitalizantă de neegalat.

Calitatea desăvârșită îl recomandă pentru a fi o investiție excelentă pentru viitor. Merită să achiziționați acest set deoarece va rezista mult mai bine în timp și, spre deosebire de produsele mai ieftine, nu va trebui schimbat periodic.Calitatea setului EUPHORIA e garantată prin tehnologiile de fabricare și calitatea înaltă a materialelor folosite.

Setul pentru duș Euphoria este o soluție ideală pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern. Îmbină perfect nivelul înalt de funcționare și design-ul simplist.