NOU la Romstal – Crono-Termostat cu radiofrecvență Kontrolia

Kontrolia – termostat, aplicabil pe perete, vă va ajuta să mențineți sub control temperatura din casa dumneavostră, acum la începutul perioadei mai reci a anului. Termostatul Kontrolia funcționează prin comanda de unde radio, reușind să pornească și să oprească sistemele de încălzire convenționale și electrice prin intermediul temperaturii și a timpului setat. El va fi capabil să pornească sistemul de încălzire atunci când temperatura din cameră va scădea sub cea setată sau la o oră din zi la care doriți.

Cronotermostatul Kontrolia este o soluție performantă de a controla temperatura ambientală utilizând cea mai avansată tehnologie. Accesarea acestuia și manevrarea programelor este extrem de facilă. Cu acest dispozitiv pe perete este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. El va ajuta la ridicarea eficienței energetice a locuinței, contribuind la diminuarea sesizabilă a consumului regulat de energie.

Cronotermostatul indică parametrii de funcționare, pe care îi putem vizualiza cu ușurință. În acest fel putem controla eficient, de la distanță, modul de funcționare al centralei termice. Climatul ambiental al încăperilor va fi perfect ajustat pentru a preveni orice risipă de energie.

TERMOSTAT DIGITAL KONTROLIA RADIOFRECVENTA WT15

TERMOSTAT DIGITAL KONTROLIA CU FIR HT15

CRONO-TERMOSTAT KONTROLIA RADIOFRECVENTA WT11

CRONO-TERMOSTAT KONTROLIA CU FIR HT11

Funcțiile termostatului Kontrolia:

– ecran mare poate fi citit clar cu ajutorul luminii de fundal;

– termostat și senzor de temperatură cu montaj ușor;

– se poate utiliza ușor cu ajutorul celor șase butoane;

– se pot programa 4 perioade ale fiecărei zi (5+1+1)

– ecranul afișează temperatura setată precum și temperatura măsurată în încăpere, dar și timpul;

– temperatura este exprimată în grade Celsius;

– termostatul este livrat cu o ramă de fixare pe perete, baza și un senzor compact aplicabil.