Cu gama de baterii Active de la Ideal Standard – baia va arata mult mai magnific

Bateriile din seria Active de la Ideal Standard sunt caracterizate de linii robuste dar alunecoase, care vor încânta toate simțurile. Va fi o adevărată plăcere să le atingeți și să le priviți.
Bateriile Active reprezintă soluții inteligente de inginerie, producătorul investind timp de cercetare pentru a crea bateria perfectă. Controlul precis al temperaturii și debitului de apă se va evidenția încă de la prima utilizare. Mai mult, bateriile Active vă bucură de inovația corpului rece, ceea ce înseamnă că atunci cînd folosiți doar apa fierbinte chiar dacă atingeți corpul bateriei nu vă veți arde, deoarece acesta se menține rece.

 

IDEAL STANDARD ne propune seria ACTIVE, care va impresiona pe oricine o folosește. Colecția are un design perfect, în stil minimalist, fiind ideală pentru orice baie modernă. Calitatea de top a bateriilor Active asigură funcționare continuă, fără grija eventualelor defecțiuni.

Ele se potrivesc cu stilul alert de viață al persoanelor active, care au nevoie de produse fiabile și durabile, cu mecanism simplu de funcționare. Cu aceste baterii nu vom pierde timp în baie pentru că este foarte simplu și rapid să reglăm fără efort debitul apei în funcție de preferințe.
Baia va căpăta un plus de eleganță datorită simplității gamei ACTIVE, bateriile minunat conturate încadrându-se perfect în peisaj.