Campionatul Romstal Champions League 2018

În weekend-ul trecut, Romstal Moldova a avut onoarea sa organizeze cea dea 3-a ediție a Campionatului anual de fotbal al Grupului de companii Romstal.

În calitate de gazde, ne-am pregătit minuțios pentru acest eveniment – cu dispoziție bună, arbitri imparțiali și neutri și medici care au stat de gardă pe tot parcursul Campionatului.

În cadrul campionatului au participat 5 echipe, și anume: Romstal Moldova, Romstal România, Romstal Ucraina, Doming Serbia și Autoklass România.

Primul meci a fost jucat între Romstal Moldova și Romstal România. În prima repriză conduceam cu un scor de 2:1. În a doua repriză s-au încins spiritele  și chiar în primele minute, datorită unui penalty, scorul a fost 2:2, și datorită unor schimbări de jucători din echipa colegilor noștri de la Romstal România, meciul a finisat cu un scor de 3:6.

Al doilea meci din prima zi a campionatului, a fost jucat între Romstal Serbia și Romstal Ucraina. Romstal Serbia a condus pe toată durata meciului, scorul final fiind 5:2.

În al 3-lea meci, Romstal Moldova a întâlnit Autoklass-ul. Prima repriză a finisat cu scorul 1:2 în favoarea Autoklass-ului. În repriza a doua, echipa noastră a arătat un meci frumos și au câștigat cu 3:2.

Meciul dintre Romstal România și Romstal Ucraina a fost frumos, deoarece chiar din primele secunde, cu primul șut, Romstal România a marcat. Prima repriză a finisat cu scorul 3:1 în favoarea Romstal România. În a 2-a repriză Romstal Ucraina a mai marcat 2 goluri, însă nu au fost suficiente – scorul final 4:3.

Cel mai spectaculos meci a zilei a fost jucat între Doming Serbia și Autoklass. Colegii din Serbia au dominat jocul pe parcursul ambelor reprize, scorul final a fost de 10:0.

În ziua a 2-a a campionatului, Romstal Moldova a întâlnit în meci Romstal Ucraina, scorul final 3:2.

Romstal România a pierdut în fața echipei Romstal Serbia cu 3:6.

Romstal Ucraina a jucat ultimul meci din campionat cu Autoklass. Cei din urmă au câștigat meciul cu 5:8.

Romstal Moldova a jucat cu Romstal Serbia, într-un meci frumos, cu scor final de 0:2, unde goalkeeper-ul nostru a avut niște save-uri impresionante, pentru care a fost nominalizat și la premiul „Cel mai bun goalkeeper”.

Ultimul meci al Campionatului Champions League Romstal 2018, a fost jucat între Romstal România și Autoklass, scorul final a fost 6:4.

Câștigătorii turneului au devenit Doming Serbia.

Locul 2: Romstal România

Locul 3: Romstal Moldova

Locul 4: Autoklass

Locul 5: Romstal Ucraina

Titlul de cel mai bun goalkeeper al turneului a fost obținut de Calancea Nicolae (Romstal Moldova).

Cel mai bun goalgetter – Nicola Petkovich (Doming Serbia)

Cel mai bun jucător al turneului Romstal Champions League 2018 – Filip Savic (Doming Serbia).

Îi felicităm pe toți câștigătorii și le mulțumim tuturor care au participat la acest turneu.

Galeria Foto