Bateria Eurosmart Cosmopolitan E – Eleganță și economie de la Grohe

Asigurați-vă că aveți un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, alegeți să vă dotați lavoarul de la baie cu bateria Eurosmart Cosmopolitan E cu fotocelulă. Aceasta vine de la producătorul GROHE, deja un nume recunoscut la nivel mondial datorită inovațiilor sale în domeniul produselor sanitare ecologice.

Bateria cu fotocelulă respectă din plin aceste principii ecologice de utilizare rațională a apei. Bateria Eurosmart Cosmopolitan E are încorporată o tehnologie specială care permite reglarea consumului de apă astfel încât să prevină risipa. Cu ajutorul fotocelulei cu care este dotată bateria, puteți să beneficiați de aportul necesar de apă atunci când vă spălați pe mâini sau dinți, fără să mai lăsați apa să curgă inutil.

Vom reuși astfel să facem economii importante la factura de apă în fiecare lună, deoarece bateria va fi activă doar când treceți mâna prin dreptul fotocelulei, după care se va opri după doar câteva secunde repornind doar la nevoie atunci când utilizatorul va dori acest lucru. Astfel puteți controla și reduce consumul de apă, beneficiind de strictul necesar pentru activitățile regulate. Tehnologia avansată încorporată în sistemul de funcționare a bateriei asigură concomitent și o igienă mult mai bună. Din cauza faptului că se reduce total contactul cu suprafața bateriei, dispare orice risc de contaminare sau răspândire a bacteriilor.

Deși bateria este ideală pentru toaletele publice, utilizate de un număr mare de persoane, ea poate fi utilă și în cazul unei familii numeroase. Copiii sunt cei care vor beneficia major de acest tip de baterie obținând curățenia necesară fără riscul contaminării sau al risipei de apă. Este o modalitate excelentă pentru a-i învăța pe cei mici să se deprindă cu obiceiul spălatului regulat pe mânuțe și să consume resurse doar atât cât au nevoie.

Ecologică, economică, practică, igienică și foarte elegantă, bateria Eurosmart Cosmopolitan E reprezintă o investiție pentru viitor!