Alege astăzi capul termostatic Caleffi și economisește!

Știați că instalarea unui robinet cu cap termostatabil, așa cum este cel de la Caleffi http://bit.ly/2BNOdOC e cea mai simplă metodă de a reduce consumul de energie cu 15-20% (în comparație cu robinetele manuale) și poate fi utilizat împreună cu sisteme directe sau indirecte de contorizare?

Robineții termostatici permit reglarea debitului de trecere prin radiator pentru a menţine constantă temperatura interioară în fiecare încăpere, garantând astfel autonomia termică si confortul.

Acest cap termostatic poate fi adaptat la instalațiile deja existente și este sensibil la toate variațiile de temperatură, chiar și în condiții departe de a fi ideale. Calitatea acestor robineți asigură un montaj instant și o funcționare eficientă. Disponibil cu senzor de temperatură încorporat sau la distanță.

Dp max cu capul termostatic montat 1 bar
Scală de reglare –5
Domeniu temperatură de control 7–28°C
Protecție anti-îngheț 7°C
Temperatură maximă de ambient 50°C
Lungime tub capilar 2 m

Capete termostatice de control cu clasa A de eficiență

EUnited Valves (Asociația Europeană a Producătorilor de Robineți instituită la Bruxelles) a elaborat un sistem de clasificare pentru produsele care gestionează confortul casei și utilizarea apei în domeniul rezidențial și în special, pentru robinetele termostatice.

Capetele termostatice Caleffi au fost incluse în lista de produse omologate TELL (Eticheta de Eficiență Termostatică) și au fost plasate în clasa A de eficiență. Această clasificare garantează că robinetele termostatice Caleffi contribuie la economisirea energiei în instalațiile de încălzire.