Acum la ROMSTAL ai instalații termo-hidro-sanitare în credit 0% cu Star Card!

Dacă ceva timp în urmă, achitarea cash era cel mai uzual mod de a face cumpărături, astăzi toți au trecut fără nicio ezitare la cardurile bancare.
Cât de comod e să ai un card de cumpărături la îndemână, ori de câte ori vrei să achiți ceva. Odată ajuns la magazin, trebuie doar să-l scoți din buzunar, și cu o simplă mișcare, plătești ușor și rapid toate cumpărăturile. Cardurile moderne, simple în utilizare ne aduc și mai multe beneficii.
Ce-ar fi dacă ai avea un card care îți aduce de trei ori mai multe beneficii? Să poți lua credit, achita în rate, iar pe lângă asta, și să aduni puncte bonus de la fiecare achiziție, pe care le poți folosi pentru alte cumpărături.
Star Card de la Victoriabank întrunește serviciile a trei carduri în unul: card de credit, card prin care poți achita produsele în rate și card de acumulare a punctelor bonus. Iar cel mai important, acum poți să-l folosești și în rețeaua magazinelor ROMSTAL! 
Cu Star Card îți îndeplinești visele!

Ca să înțelegi cât de comod este să utilizezi Star Card în centrele noastre, iată principalele avantaje:

  • Cardul de cumpărături poate fi utilizat în toate magazinele ROMSTAL.
  • Poți să achiti orice produs din gama ROMSTAL în 6 rate egale, cu dobândă 0%.
  • Îți oferă posibilitatea de a achita în rate, fără dobândă, comisioane și costuri suplimentare.
  • Achitând integral orice serviciu cu Star Card, primești 2% puncte STAR din valoarea totală a cumpărăturii. Un punct STAR = un leu.
  • Punctele STAR acumulate, le poți folosi pentru alte servicii/produse Romstal sau în rețeaua partenerilor proiectului Star Card.

Mai exact, în rețeaua ROMSTAL, ai 3 modalități de a folosi Star Card:

  • PLATĂ INTEGRALĂ. In acest caz beneficiezi de 2% puncte STAR. Un punct STAR = un leu.
  • PLATĂ ÎN RATE. Iți oferim posibilitatea de a plăti in 6 rate egale, cu comision 0%, fără comisioane sau plăți ascunse!
  • PLATĂ DIN PUNCTE STAR. Poți valorifica punctele Star acumulate pe card, plătind INTEGRAL sau PARȚIAL cumpărăturile in rețeaua ROMSTAL.

Bucură-te de cumpărături și asigură-ți confortul necesar profitând de rata 0%!