De ce să alegi un corp suspendat ca bază pentru lavoarul tău

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot mai mulți dintre cei care își renovează băile aleg un corp suspendat în locul variantei clasice cu mască de chiuveta așezată pe podea pentru a susține lavoarul de baie. De ce se întâmplă acest lucru? În primul rând pentru că aceste elemente impresionează prin designul deosebit. Dar nu numai acesta este motivul. Vei descoperi că un astfel de corp are și o funcționalitate crescută. Odată instalat, el va ocupa mai puțin loc decât o bază de lavoar clasică, dându-ți posibilitatea de a curăța mult mai ușor împrejurimile sau locul de sub ea.

Optează pentru modelele cu închidere soft close a sertarelor. Astfel nu vei mai avea grijă că le vei trânti și îi vei trezi pe cei din casă. Elementele moderne asigură o închidere lină și ușoară a sertarelor, prevenind eventualele pagube ce ar putea fi generate de o închidere forțată.

Un alt avantaj al corpurilor suspendate este că sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe. Trebuie doar să cauți modelul care ți se potrivește, în funcție de faianță și celelalte elemente de mobilier. Materialele de fabricație sunt tratate anti umezeală, ceea ce asigură utilizarea  lor pentru o lungă perioadă de timp.

Chiar dacă pare mai mic, mobilierul uimește prin spațiul de stocare generos. Este elementul potrivit pentru orice tip de baie, mai mică sau mai mare. De asemenea, va da o eleganță sporită acestui loc și va alunga monotonia.

Te invităm să alegi aici modelul care se va potrivi cel mai bine băii tale și îi va da un suflu nou: https://bit.ly/33aZLtF