Baterii de baie Balance de la Kludi – design delicat pentru amenajări extravagante

Seria de baterii de baie Kludi Balance se remarcă, în primul rând, prin designul elegant dat de formele moderne alese cu grijă de specialiștii germani. Însă nu numai acesta este atuul lor. Ele se vor distinge și printr-o funcționalitate perfectă, experiența în utilizare fiind de-a dreptul unică. Toate elementele din baie – lavoar, cada, cabina de duș, bideu – vor prinde viață cu aceste baterii speciale extrem de grațioase, care vor rămâne tot timpul strălucitoare grație suprafețelor lor tratate.

Brandul Kludi pune în aplicare motto-ul companiei: „Apa în perfecțiune”, transformând bateriile sale de calitate în produse care ies în evidență în orice baie. Seria Balance nu este deloc diferită – te vei îndrăgosti de formele rotunjite, indiferent de tipul de baterie pe care l-ai ales. Sunt ușor de montat și se pot aplica aparent sau încastrat. Odată instalate, vor putea fi utilizate prin mișcări line și intuitive. Somptuozitatea și rafinamentul se resimt încă de la prima punere în funcțiune. Bateriile Kludi Balance asigură un jet puternic cu un consum redus de apă.

Optează și tu pentru bateriile de baie Kludi Balance disponibile în magazinele Romstal! Vei primi produse de calitate cu design elegant și care beneficiază de tehnologii moderne care îți garantează economii financiare importante la factura de apă. Ele respectă o serie de criterii precum nevoile utilizatorilor, stilul de amenajare, siguranța în utilizare, respectarea ultimelor tendințe în ceea ce privește protecția mediului înconjurător și confortul în utilizare.

Bateriile de baie sunt obiecte utilizate zilnic, de aceea ne dorim să fie cât mai rezistente pentru a le folosi perioade cât mai lungi de timp. Recomandăm alegerea unei baterii de încredere precum Kludi Balance, care asigură reducerea consumului de apă, un nivel scăzut de zgomot și reglarea facilă a temperaturii apei.

Imprimă-i băii tale eleganța și delicatețea dorită cu ajutorul unor baterii minunat conturate din seria Balance de la Kludi!

Conform blog.romstal.md