Cada din acril Belform Freya – relaxare la tine acasă

Ai nevoie de o cadă nouă pentru baia ta? Alege cada din acril Freya de la Belform, deoarece se va încadra cu ușurință în orice tip de baie, datorită culorii și a materialului din care este confecționată. Căzile din acril se remarcă prin duritatea și rezistența crescută a suprafeței la zgârâieturi, menținerea temperaturii constante a apei pentru o perioadă de timp mai îndelungată, o suprafață netedă și caldă și nu în ultimul rând prin faptul că sunt ușor de curățat, datorită suprafeței lor netede, neporoase, care rezistă cu brio la contactul cu agenții de curățare.

Cada Freya are o formă clasică, liniară și vine cu dimensiuni generoase (170×70×40 cm). Este foarte ușoară datorită materialului de compoziție, fapt care ne va ajuta la montaj. Cada Freya rămâne curată, nu se decolorează, maerialul fiind turnat în masă.

Realizată din acril sanitar de calitare superioară – este o cadă nu doar rezistentă, dar și elegantă și funcțională. Cada Freya asigură o postură confortabilă a corpului în timpul îmbăierii, aducând relaxarea dorită zi de zi. Profitați acum de prețul competitiv și achiziționați o cadă de baie din acril cu o rezistență mare în timp, care nu se ciobește și nu se deformează, materialul având proprietatea de a reveni la forma inițială.

Băile în cada de acril Freya de la Belform vor fi mai plăcute grație unei bune inerții termice a acrilului, fapt care o ajută să mențină temeperatura potrivită a apei pentru mai multa vreme. Acrilul preia chiar și temperatura mediului, ceea ce semnifică o căldură constantă a pereților căzii.