Bucură-te de apă curată direct de la robinet!

Tot mai multe studii arată că apa plată îmbuteliată nu este tocmai cea mai sănătoasă soluție pentru organism. Mici depuneri și chiar microorganisme au fost găsite în pet-urile care o depozitează. Pentru sănătatea organismului recomandăm să alegi o cană filtrantă, o opțiune accesibilă de filtrare a apei de la robinet care va aduce și economii financiare pentru familie.

Cana filtrantă se bazează pe un filtru de apă capabil să elimine majoritatea microorganismelor din apa de la robinet, dar și impuritățile. Astfel te vei asigura că apa de la robinet este potabilă chiar și atunci când nu poți vedea ce anume se asunde în aceasta. Cana filtrantă se bazează pe un amestec de cărbune activ cu rășină care face schimb de ioni. Exact acest amestec este capabil să elime clorul sau să reducă depunerile de calcar din apă. Metale grele precum plumbul, cuprul sau aluminiul, dar și subtanțe chimice precum pesticidele sau erbicidele, vor fi la rândul lor îndepartate din apa. Cana filtrantă nu va schimba PH-ul apei, păstrând un nivel alcalin mediu, sănătos pentru organism.

La Romstal găsești mai multe tipuri de căni filtrante care îți vor asigura apa necesară direct de la robinet. Ele sunt compatibile cu diferite filtre care vor fi capabile să purifice câteva sute de litri de apă. dupa care pot fi schimbate foarte ușor. Nu vei mai avea grija peturilor cu apă dar, mai important, nu vei mai cheltui câteva zeci de lei săptămânal pentru a asigura apă potabilă pentru toata familia.

Există diverși utilizatori care preferă să fiarbă direct apa, după care să o răceasca și să o consume. Această tehnică nu este recomandată dintr-un motiv foarte simplu. Deși prin fierbere se elimină într-adevar o parte din microorganisme, depunerile de metale grele, câteva impurități ce nu pot fi sesizate cu ochiul liber și substanțele chimice, nu vor putea fi îndepărtate, lucru care va pune în pericol sănătatea consumatorilor.

Pentru a alege o cană filtrantă eficientă, trebuie să cunoaștem mai întâi care este tipul impurităților și substanțelor eliminate. Avem filtre care elimină clorul, diferite substanțe chimice, dar și mucegaiul, și chiar mirosurile neplăcute. De asemenea, există și filtre care alcalinizeaza și ionizează apa, schimbând gustul apei.

Un alt lucru de care trebuie să vă interesați înainte de a achziționa o cană filtrantă, este reprezentat de capacitatea acesteia pentru a cunoaște exact câtă apă filtrată veți obține după fiecare utilizare. Tot aici adăugăm și capacitatea cartușului de filtrare care ne ajută de obicei să obținem peste 200 de litri. Pe piață veți găsi mai multe tipuri cu forme și dimensiuni diferite, de aceea este indicat să vă informați în prealabil despre caracteristicile acestora.

Cana este construită în general din plastic, iar majoritatea au incluse contoare mecanice sau electronice care să ne indice când trebuie să schimbăm filtrele. Profitați acum de acest tip de dispozitiv pentru a scăpa de reziduurile și materialele nocive din apa pe care o consumați!

Vizitează showroom-urile Romstal și alege cana filtrantă potrivită pentru a te bucura de apă curată direct de la robinet! Accesează link-ul și alege cea mai apropiată locație Romstal!