Romstal Habitat, starea ta de bine!

Romstal recomandă Habitat, gama variată de echipamente moderne destinate confortului locuinței. Produsele Romstal Habitat sunt menite să îți aducă design și tehnologie pentru starea ta de bine.

Îți recomandăm să ai încredere în Garanția Calității Romstal și să alegi produse care nu se rezumă doar la un design modern, ci produc performanțe de top. Ele te vor ajuta să obții confortul dorit cu un consum energetic redus. Romstal Habitat este sinonim cu investiții reduse în întreținere, deoarece gama garantează o durată mare de viață. La avantaje trebuie să trecem și faptul că montajul se face extrem de simplu și rapid.

Îți recomandăm aparatele de aer condiționat Habitat care asigură aerul rece necesar printr-o singură apăsare de buton. Vă punem la dispoziție aparate AC cu diverse puteri pentru a deservi orice tip de încăpere, indiferent de mărimea acesteia. Ele funcționează fluid și silentios, asigurându-vă confortul dorit instantaneu.

Romstal Habitat

Răcorește-te cu aparatul de aer condiționat Habitat echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigură o performanță stabilă, prin schimbarea capacității în timpul utilizării. Acesta este ușor de adaptat în funcție de nevoia de confort a utilizatorului, creând condiții perfecte în încăpere.

Echiparea cu tehnologia WI-FI din fabrică, permite controlarea de la distanță, gestionarea și programarea facilă a aparatului direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit și setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcția sleep, funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.

Aspectul elegant, caracterizat de un design Streamline și un stil european simplu, acoperă tehnologii noi și o fiabilitate garantată și testată. Noile aparate de aer condiționat Romstal Habitat sunt simplu de instalat pentru că racordul de evacuare a condensului poate fi montat pe ambele părți.

Romstal Habitat

Descoperă chiar acum Romstal Habitat și bucură-te de produse de top la prețuri excelente!