Nou la Romstal – baterii de baie Grohe Eurosmart New

În sfera lor de activitate în decursul a peste 140 de ani, oamenii GROHE au fost considerați de colegii lor din industrie ca specialiști în tehnologie, datorită inovațiilor lor, designului remarcabil al produselor și bateriilor premiate. Combinând măiestria și abordarea lor de ultimă oră pentru munca în echipă cu un înalt grad de eficiență, aceste persoane au preluat conducerea în dezvoltarea, proiectarea și fabricarea de produse ce asigură o satisfacție continuă a clienților. Rezultatul este vizibil, deoarece se obțin produse de calitate care durează o viață, iar designul este unul atemporal.

eurosmart

Încă în anul 1999, când GROHE a lansat prima gamă Eurosmart, iar vânzările au înregistrat peste 30 milioane de baterii la nivel mondial, s-a demonstrat că această serie este una clasică. În 2015 Grohe prezintă a treia generație de Eurosmart, cu un design care a evoluat și noi caracteristici care fac bateriile mai bune ca oricând. Gama este foarte difersă, de la produse pentru baie, bucătării sau spații comerciale, și cel mai important – Eurosmart a devenit mai confortabil, mai rapid de instalat și mai ușor de întreținut. Eurosmart este un adevărat clasic, iar fiecare nouă baterie de baie sau bucătărie, este o interpretare modernă a stilului contemporan Eurosmart.

famili

Cu noul cartuș de 35 mm GROHE SilkMove® care oferă un flux de apă mătăsos de mare performanță, obțineți o bună funcționare și control precis al debitului de apă și temperatură, care garantat va dura pentru toată viața robinetului. În caz că încă nu sunteți convins de calitatea superioară a GROHE Eurosmart, trebuie să mai știți că o altă caracteristică specifică este calitatea de durată a suprafețelor. Datorită GROHE StarLight® acoperirea bateriei este incredibil de rezistentă la zgârieturi, ceea ce înseamnă că suprafața nu va pierde luciul în timp. În ansamblu se pare că noul  Eurosmart este cel mai bun de până acum, cu cele mai multe tehnologii înglobate și astfel oricine poate simți diferența, când utilizează un produs GROHE.

utilizare grohe