ROMSTAL a „adoptat” un parc!

În data de 19 martie, echipa Romstal Moldova s-a mobilizat și a mers în Parcul Calea Orheiului, unde a „adoptat” un sector încă în luna octombrie 2015.

adapta un parc

Continuăm să credem că merităm ceva mai bun decât un oraș plin de deșeuri. Merităm să avem parcuri curate, îngrijite și frumoase, care să ne bucure ochii. Dacă la ediția trecută am colectat 32 de saci de deșeuri, atunci de data acesta am bătut orice record. Din munca comună a angajaților Romstal și a copiilor lor care au venit să ajute, am reușit să colectăm 70 de saci de deșeuri. Umăr la umăr, câteva ore în șir am cutreerat sectorul nostru de parc, colectând sute de kilograme de gunoi, de proveniență diferită (inclusiv pungi de gunoi cu deşeuri evident casnice, ceea ce ne-a întristat cel mai mult 🙁 , care mai târziu a fost transmis spre reciclare.

Noi nu cedăm, și credem cu tărie că putem fi mai buni – cu noi, cu Natura, cu tot ce ne înconjoară. Schimbarea începe de la noi, și vrem să fim un exemplu demn de urmat.

La sfârşitul lunii aprilie, alţi 25 voluntari de la Romstal vor merge să cureţe acelaşi sector de parc. Dar vrem să sperăm că nu vor găsi atâta mizerie, câtă am găsit noi 🙁 .

album