Căzi și cabine de duș cu hidromasaj.

Stereotipul conform căruia o cadă sau o cabină de duș cu hidromasaj reprezintă doar un moft este depășit. Este demonstat științific că „masajul cu apă” are avantajele sale și este chiar foarte benefic pentru sănătate.

Ca o alternativă la masajul clasic – care este folosit încă din antichitate ca o tehnică de recuperare și vindecare, atât în cazul bolilor nervoase sau ale celor care implică vătămari musculare, hidromasajul reprezintă o soluție ideală ca formă de relaxare și nu numai.

22

Per ansamblu, „aquamasajul” a apărut în urma demonstrării faptului că fracturile și toate problemele musculare tind să se refacă mai ușor în cazul persoanelor care petrec mai mult timp în apă. Iar dacă până acum ceva timp această metodă de vindecare și detensionare musculară era disponibilă doar în clinici și saloane SPA, grație industriei care s-a dezvoltat, oricine poate avea acum o cadă de hidromasaj în propria casă.

Pe lângă avantajele prezentate mai sus, există o serie de beneficii ce pot fi obținute cu ajutorul hidromasajului. Unul dintre ele este stabilizarea tensiunii arteriale – lucru demonstrat și acceptat de cardiologii din toată lumea, iar al doilea e faptul că hidromasajul activează circulația periferică și face să dispară senzația neplăcută de frig în extremitățile corpului.

3

Hidromasajul este recomandat pentru prevenirea apariţiei varicelor, pentru artrite şi reumatism, în plus tonifică ţesuturile şi muşchii. Implicând vasodilatarea capilarelor de suprafaţă, presiunea exercitată de jeturile de apă/aer drenează lichidele din organism şi previn apariţia celulitei. În urma ședințelor de hidromasaj și sistemul nervos beneficiază de relaxare.

Toate aceste avantaje atrag după sine o îmbunătățire substanțială a nivelui de confort al vieții, astfel hidromasajul este recomandat tuturor, indiferent dacă suferă de vreo afecțiune sau nu.

Cada de baie Alma 1400x1400 mm

Practic, o cadă de hidromasaj este o vană normală, care are pe lateral duze sau bochete care trimit jeturi de apă și/sau de aer, în funcție de preferințe și scopuri. Este alimentată, de regulă, de un mic motor și de un sistem bazat pe o pompă de aer/apă care poate crea o presiune suficient de puternică cât să provoace senzația de masaj asupra mușchilor.

Combinaţia de apă caldă şi aer produc jetul de hidromasaj care operează masajul. Acest jet puternic relaxează muşchii încordaţi şi accelerează producerea endorfinei – analgezicul natural al corpului. Hidromasajul oferă mai mult decât un masaj eficient, deoarece apa caldă spumantă asigură revitalizarea psihică şi senzorială în acelaşi timp. O baie seara, înainte de culcare, o să vă ofere un somn adânc şi liniştit.

5

În cazul în care nu dispuneți de spațiul suficient în baia dumneavoastră există alternativa cabinei de duș cu funcție de hidromasaj.

Cabinele de duș cu hidromasaj sunt dotate cu o mulțime de funcții și accesorii care fac dintr-un duș o experiență rapidă, comodă și relaxantă. Au un design modern, atractiv și prezintă aceleași beneficii organismului.

BENEFICIILE HIDROMASAJULUI LA ROMSTAL

Romstal pune la dispoziția clienților o gama completă de căzi și cabine cu hidromasaj sub sigla unor branduri consacrate: Kroner, Belform, Ideal Standard, Jacuzzi, Novellini, Villeroy&Boch, etc. Atât căzile cât și cabinele cu hidromasaj, din oferta noastră, încorporează tehnologii și materiale de înaltă calitate. Sistemele de hidromasaj sunt concepute pentru a fi adaptate celor mai variate nevoi.

Produsele urmăresc linii de design elegant, atât în stil clasic cât și forme atipice pentru cei care doresc redimensionarea creativă a spațiului.