Alimentează-ţi maşina electrică GRATUIT la Romstal!

 

fgfdg

3232

De nenumărate ori am demonstrat că politica eco-friendly pe care am adoptat-o dă roade și ne face plăcere să vă ajutăm și pe dvs. să aveți grijă de mediul înconjurător.

La Romstal susţinem dezvoltarea infrastructurii dedicate mașinilor electrice. Am lansat pe piața moldovenească soluții de încărcare de la producători europeni cu tradiție din acest domeniu, atât pentru zonele publice și semi-publice (hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale, parcări, etc), cât și pentru sectorul privat (garaje și locuințe individuale). Stațiile de încărcare sunt dotate cu prize la standardul de încărcare AC tip 2 și au fost testate pentru toate modelele de mașini electrice de pe piață la momentul actual. În dependență de sectorul privat sau rezidențial, puterea racordului electric de încărcare poate fi setată diferit. Pentru sectorul privat puterea poate fi între 3,5kW (230VM 16A) și 7kW (230V; 32A), iar pentru zonele semi-publice între 11kW (400V; 16A0 și 22kW (400V; 32A).

În cazul zonelor publice, pentru încărcarea simultană a două mașini electrice, există posibilitatea montării a 2 prize de tip 2 de 11kW și 22kW. Montajul acestor echipamente se poate efectua atât în interior (ex: peretele unui garaj), cât și pe exterior (ex: fixate pe piloni metalici care vin ca accesorii suplimentare). Nu există riscul contactului cu praful și apa, deoarece echipamentele sunt dotate cu carcase rezistente, construite la standardul de protecție IP54.

Stațiile de încărcare electrice pot funcționa de la -25oC până la +50 oC, iar umiditatea relativă permisă variază între 5% și 95%. Erorile și statusul funcționării sunt indicate prin LED-uri.

O astfel de stație de alimentare electrică este deja montată la Sediul Central Romstal, pe str. Uzinelor 12/10, mun. Chișinău. unde clienții Romstal își pot alimenta mașinele electrice sau hibrid gratuit.

img_7708img_7714img_7726  img_7735

Următoarea stație de alimentare electrică urmează să fie instalată la Filiala Romstal din Bălți (str. Heciului 2A).

2813