Alegeți un aparat de aer condiționat Vision și îl veți putea controla oriunde ați fi!

http://www.euroterm.md/ro/vesy-kuxonnye-saturn-st-ks7235-black-117148

Aerul condiționat reprezintă cea mai la îndemână soluție pentru A ne răcori în timpul sezonului estival. Pentru a avea un aer respirabil în casă sau la locul de muncă vă recomandăm aparatele de aer condiționat Vision. Acestea vă vor face cu siguranță verile mai ușoare plus că utilizarea lor are o serie de avantaje, printre care enumerăm: îmbunătățirea calității aerului, scăderea riscului deshidratării, maximizarea gradului de confort, izolarea locuinței de insecte și alergeni. De asemenea, aerul condiționat reglează umiditatea din aer, eliminând disconfortul generat de un aer prea cald sau prea umed.

Cu un grad ridicat de performanță, aparatele Vision asigură un aer de calitate superioară și are cel mai mic consum de energie, datorită tehnologiei inverter. Noile aparate de aer condiționat Vision au fost certificate cu clasa energetică A+ la funcționarea pe încălzire și clasa A pe răcire.

 

Aparatul de aer condiționat Romstal Vision cu Wi-Fi poate fi programat și gestionat direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit/pornit și setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcția sleep, funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.