Bateria cu fotocelulă Neo, pentru lavoar – Eleganță, sănătate și siguranță

Alegeți o baterie inteligentă Neo cu fotocelulă pentru lavoarul dumneavoastră și veți înțelege cât de facil și igienic va deveni spălatul pe mâini. Bateria Neo vine echipată cu 4 baterii alcaline 1.5V tip AA și are un consum în stand-by mai mic de 0.5 mW. Bateriile sunt cele care pun în funcțiune fotocelula, senzorul care detectează prezența mâinilor în fața bateriei și pornește jetul de apă. Același lucru se întâmplă și când mâinile vor fi retrase, senzorul cu infraroșu va transmite un semnal care oprește apa într-un interval scurt.

Bineînțeles, principalul avantaj al bateriei Neo cu fotocelula îl reprezintă economia de apă. Specialiștii au calculat că folosirea bateriilor cu fotocelulă permite o reducere a consumului și a costurilor de apă cu 30% până la 50%, ceea ce permite recuperarea investiției în doar 3-6 luni.

La aceasta se adaugă însă și o serie de alte beneficii:

  • Sunt ușor de folosit
  • Previn răspândirea microbilor și a bacteriilor
  • Previn inundarea băii, mai ales în cazul toaletelor publice
  • Economisesc apa și reduc în același timp costurile
  • Previn opărirea accidentală

Bateria cu fotocelulă Neo este o alegere potrivită și în cazul toaletelor publice unde atingerea robinetului pentru a porni sau opri bateria determină în mod involuntar contaminarea cu microbi și bacterii, ceea ce face în fapt “inutilă” spălarea mâinilor.

Bateriile cu fotocelula elimină în principal nevoia de a atinge bateria, ceea ce reduce semnificativ riscul de a prelua și transmite microbii. Tehnologia este aplicabilă atât în toalete publice, cât și în nevoi casnice. De asemenea, acest tip  de baterie face igiena mult mai atractivă pentru copii, spălatul devenind o activitate ușoară și distractivă.