Lavoarul Ideal Standard Connect Cube – soluția estetică, modernă și practică pentru baia ta

Baia este spațiul relaxării și a revigorării după o zi lungă și intensă petrecută la muncă. Și pentru ca să te poți bucura din plin de asta, instalarea unui lavoar Connect Cube de la Ideal Standard. Acesta este un element simplu dar extrem de elegant, produs de un nume mare în industrie -Ideal Standard – care garantează calitatea și durabilitatea pentru fiecare produs al său.

Lavoarul  Connect Cube impresionează prin originalitatea formei cât și  prin funcționalitatea fără cusur, iar rezistența sporită a ceramicii din care este făcut, îți va oferi un plus de siguranță și confort.  Pe lângă asta, formele sale simple și elegante, sunt calități care îl vor transforma cu siguranță într-o adevărată piesă centrală a băii tale. Combinat cu elementele potrivite, acesta va accentua calitățile estetice clasice, de o potrivă cu funcționalitatea perfectă, exact așa cum trebuie să fie baia ta.

Îl găsești la Romstal Moldova: http://bit.ly/2LfTvIL

Iar pentru o experiență deplină, te invităm să faci cunoștință cu întreaga gamă Ideal Standard Connect: http://bit.ly/31W8rkX