Rezervoarele îngropate GROHE – eficiență, stil și calitate în baia ta

Rezervoarele îngropate GROHE reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc o baie modernă și funcțională, în care totul să funcționeze perfect, pentru confortul la care visăm cu toții atât de mult.

Evident că te întrebi, de ce anume GROHE? Iar noi îți răspundem, lăsând să vorbească avantajele pe care le vei obține dacă optezi pentru un rezervor îngropat produs de bine cunoscută companie germană:

Rezervorul ascuns GROHE Whisper garantează controlul zgomotului

Datorită fitingurilor cu zgomot redus și a conductelor decuplate, tehnologia GROHE Whisper previne ca sunetul să pătrundă prin pereți. Astfel nivelul zgomotului se reduce la numai 21 dB.

Economisește apă și bani cu GROHE EcoJoy

Datorită tehnologiei de spălare GROHE EcoJoy, poți reduce cu până la 50% consumul de apă, ceea ce evident va scădea și costurile pentru factură. Selectează un volum de spălare de 3l sau 6l (3l și 4,5l, în funcție de corpul ceramic) și controlează procesul de spălare.

Ajustează volumul de spălare pentru o spălare mai eficientă

Sistemul GROHE SpareFlush oferă un plus de 3 l de apă – chiar și în clădiri cu instalații sanitare vechi.

Fă conectarea simplu, datorită inovației ToolFree

Nu sunt necesare unelte pentru a conecta alimentarea cu apă, furtunul flexibil și arborele de control, datorită conceptului inovator ToolFree.

Un rezervor ascuns ușor de instalat – adică GROHE QuickFix

GROHE QuickFix transformă instalarea unui rezervor ascuns într-un proces foarte simplu. Astfel, în timpul unui test de instalare realizat de asociația germană REFA, instalatorii GROHE a depășit concurența cu până la 155%!

Toaletele GROHE Rapid SL pot suporta o încărcătură de 400 kg

Siguranța este cuvântul cheie pentru sistemul de instalare GROHE Rapid SL. Ramele de oțel sunt certificate pentru a suporta o greutate între 150 și 400 kg.

Adăugarea pastilelor igienice pentru toaletă în rezervor este ușoară!

Placa de spălare se deschide simplu, astfel încât să poți introduce ușor pastilele igienice pentru toaletă direct în rezervor.

Acum, îți rămâne doar să vezi oferta Romstal pentru rezervoarele îngropate GROHE și să-l alegi pe cel care se potrivește necesitaților tale http://bit.ly/2OrA4Qn