Fă cunoștință cu rafinamentul Ideal Standard Connect

O baie modernă este o baie cât mai puțin încărcată, care utilizează la maximum spațiul disponibil.  Cu produsele din gama CONNECT putem dota orice tip de baie, în special cele înguste care nu dispun de prea mult spațiu. Obiectele sanitare produse de Ideal Standard se montează foarte ușor și pot fi amplasate fără probleme în orice colț al încăperii.

CONNECT emite mai multă personalitate și stil în baie, fiind în același timp mai simplu de organizat. Designul minimalist este conceput pentru a oferi mobilitate maximă atunci când utilizăm obiectele sanitare, fiind practice și simplu de folosit. Look-ul deosebit dat de simplitatea liniilor și de eleganța formei, va cuceri pe oricine și va transforma încăperea de baie într-una mult mai primitoare.

IDEAL STANDARD reprezintă îmbinarea perfectă dintre designul inovator și confortul total. Gama CONNECT cuprindere toate obiectele sanitare necesare într-o baie funcțională și modernă. Simplitatea, eleganța și grația care caracterizează gama CONNECT vor avea un impact plăcut și surprinzător asupra stilului băii.

Ai lavoare, picioare și semipicioare pentru acestea, dar și vase wc de încredere. La confecționarea lor s-a utilizat ceramică de cea mai înaltă calitate, care este prevăzută cu un strat special ce împiedică formarea depunerilor.  Este ușor de întreținut, iar luciul deosebit al suprafeței îi conferă o notă de sofisticare. Le găsești chiar aici: http://bit.ly/34d302l