Află de ce Tesy va fi noul tău convector compact și eficient

Deoarece a fost proiectat pentru realizarea unui schimb de căldură rapid și a circulării aerului în încăpere prin propagarea unui flux intens de aer cald. Elementul de încălzire este tubular, este confecționat din inox și conține lamele din aluminiu. Este recomandat pentru încălzirea locuințelor, birourilor, hotelurilor, magazinelor, restaurantelor, căminelor studențești, serelor etc.
Designul îngust permite economisirea unui spațiu important din încăpere.
Întrerupătorul on/off și termostatul reglabil asigură o utilizare ușoară a produsului și crează un confort sporit în locuință.
Poate fi montat și în băi, respectând indicațiile producătorului.

Este dotat cu un întrerupător cu indicator luminos, protecție antiîngheț și termostat de siguranță.

Convectorul electric de la Tesy poate înlocui cu succes caloriferele și instalațiile termice complexe. Convectorul se montează foarte simplu, nu necesită racordarea la gaze, nu este nevoie de centrale termice sau instalații de țevi care presupun costuri destul de ridicate și ajutor specializat.

Convectorul funcționează prin răspândirea aerului puternic încălzit în interior, realizându-se astfel un schimb rapid de căldură. Cu ajutorul acestuia vom obține confortul termic la nivelul dorit foarte repede, fără să trebuiască să așteptăm ore întregi pentru aceasta. Temperatura ambientală este mult mai simplu de ajustat și se reglează aproape imediat.

Doar până pe 8 martie, îl găsești la Romstal la un preț special. Detalii aici: http://bit.ly/2IhDAXH