Lumina care înfrumusețează spațiul – Connect Aair

Binecunoscutul producător de obiecte sanitare, Ideal Standard, propune lavoarul Connect Air, care îmbină perfect fomele clasice dar practice, cu frumusețea modernă, oferită de marginile subțiri și liniile clare ale seriei ce oferă o notă degajată, aparte, oricărei încăperi de baie.

Este clasic și practic, stilizat și eficient. Marginile sale subțiri și liniile curbe, oferă o notă degajată, de spațiu, în orice baie. Este o soluție care oferă variante pentru un spațiu de relaxare și confort. Lavoarul este perfect pentru cei care apreciază frumusețea, confortul și stilul personal.

Seria Connect Air se definește drept „lumina care înfrumusețează spațiul”, iar acest lucru este perfect vizibil odată cu montarea acestui lavoar absolut superb. Connect Air este un produs clasic, practic, stilizat și eficient, care transformă baia personală într-un spațiu de relaxare și confort. Este soluția perfectă pentru cei care apreciază frumusețea, confortul și stilul personal.

Lavoarele Connect Air se potrivesc perfect în orice baie datorită formelor simple, culorii și a materialului din care sunt confecționate. Lavoarul este unul spațios și vă va permite să-l folosiți fără efort. De asemenea, trebuie să precizăm că vă va fi foarte ușor să mențineți chiuveta de baie curată datorită suprafeței netede, neporoase, rezistente la contactul cu agenții de curățare.

Experiența de peste 100 de ani a celor de la Ideal Standard, se transferă perfect în designul simplu dar exigent la capitolul calitate, al lavoarului Connect Air. Aceasta ne va ajuta să creăm baia ideală în care ne vom simți plini de relaxare, voie bună, împrospătați și întineriți. Odată ce ați pășit în interiorul băii, veți uita de griji datorită frumuseței personalizate a acesteia.

Acum, la Romstal îl poți procura online cu o reducere de 5%* și în plus, livrăm gratuit în toată țara: https://bit.ly/2UuAOVZ

* Pentru a obține reducerea, înainte de a plasa comanda, introdu codul MINUS5