Aparatul de aer condiționat Habitat WiFi Ready – conceput pentru adevăratul confort

Aparatul de aer condiționat monosplit Habitat este echipat cu tehnologia DC Inverter, ce asigură o performanță stabilă, prin schimbarea capacității în timpul utilizării, fiind ușor de adaptat în funcție de nevoia de confort a utilizatorului, astfel creează condiții perfecte în încăpere. Eficiența mărită, durata de viață extinsă pentru componente, eliminarea fluctuațiilor vizibile de sarcină, permite o funcționare mai silențioasă și reduce costurile de operare și întreținere, funcționează în situații meteorologice cu temperaturi scăzute. Utilizarea freonului R32, freon ecologic de ultimă generație, oferă eficiență mare în funcționare.

NOTĂ:
Kit-ul de montaj se achiziționează separat.
WiFi READY: Stick-ul wi-fi se achiziționează separat, cod Romstal: 81AC0205

Cu ajutorul modulului wi-fi, aparatul de aer condiționat poate fi controlat la distanță, sporind astfel confortul ultilizatorului.

Funcțiile realizate de către modulul Wi-Fi sunt:
– programare pornire/oprire;
– verificare erori;
– sleep;
– energy (se poate verifica lunar consumul de energie).


Adaptare sporită la condițiile din locuință
Aparatul de aer condiționat monosplit Habitat este dotat cu tehnologia DC Inverter, care asigură o performanță stabilă și o capacitate mărită de a se adapta în funcție de nevoia de confort a utilizatorului. Prin schimbarea capacității în timpul utilizării, aerul condiționat Inverter reușește să creeze condițiile perfecte în orice încăpere.

Pentru optimizarea performanței aerului condiționat, este indicat ca ușile și ferestrele să fie închise pe durata funcționării, filtrele de aer să fie curățate periodic, iar gurile de admisie și de refulare a aerului să nu fie blocate.

Durată de viață extinsă
Datorită componentelor cu durată de viață extinsă și a tehnologiei incluse, aparatul de aer condiționat cu inverter asigură funcționarea optimă pentru o perioadă îndelungată de timp. Fluctuațiile vizibile de sarcină sunt eliminate, iar aerul condiționat va funcționa în situații meteorologice cu temperaturi scăzute. Puterea nominală la răcire, respectiv încălzire, este de 12.000 și 13.000 BTU, asigurând buna funcționare a aerului condiționat în orice condiții.

Funcționare în regim Sleep/Somn
Aparatul de aer conditionat monosplit Inverter este dotat cu funcția Sleep, care permite reducerea consumului de energie în timpul nopții. Funcția poate fi activată cu telecomanda aerului condiționat, prin apăsarea butonului Sleep/Somn atunci când mergi la culcare. Dacă este setat regimul de răcire, aparatul de aer condiționat va crește temperatura cu 1°C dupa o oră și cu înca 1°C după următoarea oră. În regimul de încălzire, temperatura va scădea cu 1°C după o oră și cu încă 1°C după următoarea oră. Temperatura va rămâne constantă timp de șapte ore, iar apoi aerul condiționat se va opri automat.

Costuri reduse de funcționare
Aparatul de aer condiționat monosplit Inverter utilizează freon R32, freon ecologic de ultimă generație care asigură eficiența sporită și costuri reduse de funcționare. De asemenea, energia utilizată poate fi limitată prin activarea funcțiilor Timer On sau Timer Off. Iar în cazul în care alimentarea cu energie electrică a aerului condiționat este întreruptă, acesta va reporni la setările anterioară de îndată ce este reluată alimentarea cu energie electrică.

Pentru a alege aparatul de aer condiționat Habitat WiFi Ready potrivit pentru spațiul dumneavoastră, apăsați AICI.