Adaugă eleganță și naturalețe băii cu bateriile Kludi Amba

Baia se transformă tot mai mult în spațiu de locuit, iar KLUDI pune în scenă acest trend. Indiferent dacă se optează pentru montaj aparent sau încastrat, pentru monocomandă sau dublă comandă, sau chiar și termostat – oazele moderne de relaxare pot fi dotate complet cu ajutorul produselor din seria KLUDI AMBA. Sunt necesare cunoștințele unui producător cu experiență, specializat în fabricarea bateriilor, pentru a putea crea o forma atât de excepțională ca si suprafețele plane ale bateriilor KLUDI AMBA. Suprafața nobilă, cromată și strălucitoare necesită un proces complex de producție – design high-end redus în calitate manufacturată. Bateria devine un obiect de desigș.

Baterie pe blat kludi Amba

Seria AMBA a câștigat deja „if Product Design Award” și Plus X Awards pentru standardele înalte de calitate, pentru design și ușurință în utilizare. De acum nu mai sunt necesare mișcările bruște ale mânerului. Produsul este extrem de intuitiv și o simplă atingere cu degetul este suficientă pentru a pune bateria în funcțiune. Acționarea bateriilor KLUDI AMBA se face intuitiv, prin mișcarea, în continuarea liniei naturale a bateriei, a mânerului spre spate. Un mic impuls este de ajuns pentru ca apa să curgă lin. Printr-o rotire simplă se poate seta temperatura dorită. Un reglaj fin, precis este de asemenea facilitat, ca în cazul tuturor bateriilor.

Contururile line, clare se împletesc cu suprafețe delicate, mătăsoase. Apa curge extrem de lin și fiecare atingere se transformă într-o experiență senzuală. Estetica emoțională nu a fost nicicând atât de expresiva. Design-ul inovator oferă unicitate seriei KLUDI AMBA. El crează o estetică senzorial-sculpturală, care nu s-a mai realizat până în prezent cu aceste rezultate. KLUDI AMBA definește noi standarde în designul bateriilor. Design-ului senzorial i se potrivește jetul delicat, fermecător prin care apa curge din bateriile de lavoar KLUDI AMBA.

KLUDI SoftFlow oferă plăcere prin volumul delicat – în fiecare zi. Debitul de apă al unei baterii KLUDI AMBA de lavoar este de 5 litri pe minut. Acesta corespunde clasei de debit Z. Comparativ cu cea mai mare clasă de debit, clasa A, unde consumul este de 14 litri pe minut, KLUDI AMBA atinge optimul economiei de resurse naturale – efect dublat practic și de economia de energie, deoarece consumul de apă caldă este redus. Ajustarea unghiului de curgere al apei este posibilă datorită s-pointer-ului de la KLUDI. Astfel, adaptarea individuală la orice tip de lavoar este mai mult decât ușoară.

Simplitatea se îmbină cu designul avangardist și rezultă o serie unică, care va conferi un aspect estetic remarcabil băii. Calitatea excepțională a bateriilor este garantată de brandul KLUDI. Gama AMBA este inspirată din formele clare, perfecte, fluide care conferă delicatețe și sensibilitate băii.