Midea Ecoheat – pompa de căldură de care are nevoie casa ta

Fă cea mai bună alegere și ia-ți o pompă de căldura Midea Ecoheat pentru a-ți încălzi sau răci casa cu un consum de energie mult mai redus. Pompa de căldură este elementul de care ai nevoie pentru a extrage în anotimpul rece căldura din pământ, apă sau aer ca mai apoi, cu ajutorul compresorului din dotare, să încălzească agentul frigorific la o temperatură care să creeze confortul necesar. Mai mult decât atât – vara, ciclul se inversează iar locuința este răcită.

Este adevărat, costul inițial al unei pompe de căldură pare unul ridicat, însă dacă privești această achiziție ca o investiție pe termen lung, vei realiza că vor apărea economii considerabile la factura de încălzire dar și la cea de electricitate, care te vor ajuta să recuperezi investițiile inițiale.

Cei mai mulți iau în seamă coeficientul de performanță (COP) al pompei atunci când fac alegerea. Este vorba despre raportul dintre energia consumată și energia produsă. Așadar, dacă o pompă de căldură are COP-ul 5 sau 6, rezultă că prețul la factura de energie electrică va fi de aproximativ 5-6 ori mai mic decât în cazul utilizării unui cazan electric convențional.

Pentru a te bucura din plin de performanțele și confortul pe care îl oferă o pompă de căldură, îți recomandăm să faci cunoștință cu modelele Midea Ecoheat, pe care le găsești în exclusivitate la Romstal. Este vorba de pompe de căldură aer-apă, splitate, reversibile, cu funcție de încălzire și răcire care folosesc aerul exterior pentru a încălzi sau răci agentul termic (apă), care va fi distribuit către instalația interioara de încălzire/răcire, precum și către instalația de preparare a apei calde menajere.

Pompele de căldură îndeplinesc mai multe funcții, una dintre acestea este funcția de încălzire, care se realizează prin radiatoare, ventiloconvectoare sau sistem de încălzire în pardoseală. Pompele sunt utilizate și pentru răcire, prin intermediul unității ventiloconvectoare. De asemenea, cu ajutorul unui boiler, acestea pot produce și apa caldă menajeră.

Menționăm și că astfel de echipamente protejează mediul înconjurător, politica pe care Romstal a îmbrățișat-o și pe care o promovează cu hotărâre. Un alt avantaj al acestor produse îl constituie faptul că se montează simplu și rapid.

Pompa de căldură Midea Ecoheat este alcătuită din unitate internă și unitate externă. Produsul are o structură compactă care asigură o instalare ușoară. Ea va asigura confortul necesar fără a avea nevoie de protecție suplimentară împotriva înghețului, deoarece conductele de legătură dintre unitatea externă și unitatea internă sunt încărcate cu refrigerant. Tehnologia DC inverter asigură fiabilitate și eficiența maximă în funcționare. Pompa de căldură Ecoheat poate gestiona surse de încălzire auxiliare – aport căldura de la panouri solare, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid. Printre alte caracteristici amintim că permite reglajul temperaturii agentului termic în funcție de temperatura exterioară (compensare climatică) dar și controlul a două zone de temperatură distincte.

Pentru a afla mai multe despre pompele de căldură, ia legătura cu reprezentanții Romstal care îți vor da toate informațiile necesare pentru a înțelege mai bine cum funcționează sistemul de încălzire/răcire cu pompe de căldură. Aceștia te vor ajuta să faceți un calcul termic corect pentru a achiziționa pompa de căldură potrivită spațiului tău. De asemenea, îți vor da recomandări în funcție de clima zonei, poziționarea unității în raport cu punctele cardinale, numărul de persoane, pierderile termice. Se stabilește astfel necesarul termic și se evită subdimensionarea sau supradimensionarea pompei de căldură. Te vom ajuta să iei decizia cea mai bună, pentru a spori gradul de confort al casei, costul investiției dar și pe cel al facturilor viitoare.

Fă cunoștiță cu pompele de aer Midea chiar aici: https://bit.ly/33a3AiO