DAB E.SYBOX – hidroforul care face diferența

DAB E.syBox este un hidrofor electronic integrat cu tehnologie inverter. Acesta asigură un debit variabil la presiune constantă. Sistemul cu tehnologie inverter oferă, în comparație cu motoarele electrice standard următoarele avantaje datorita turației variabile:
– economie de energie electrică;
– nivel de zgomot redus;
– nivel de uzură redus.

E.syBox este compus din:
– pompă multietajată, autoamorsantă până la 8m (amorsare manuală la prima pornire);
– motor electric răcit cu fluidul vehiculat;
– inverter: convertizor de frecvență care menține presiunea constantă la un debit variabil;
– vas de hidrofor cu capacitatea de 2 litri, certificat pentru apă potabilă;
– senzori: traductor de presiune cu senzor de temperatură integrat și traductor de debit, ambele poziționate pe refularea pompei. Realizează controlul debitului și al presiunii, totodată oferind protecție antiîngheț prin pornirea pompei în cazul în care temperatura scade la valoarea apropiată celei de îngheț;
– supapă de sens pe refulare;
– racorduri aspirație/refulare ușor de selectat în funcție de modul de instalare (orizonta/vertical);
– picioare antivibrante, proiectate atât pentru montaj orizontal cât și vertical.
– carcasă din ABS cu funcție de protecție și de izolare fonică.
Se poate monta în poziție verticală cât și orizontală.
Pe carcasă este prevăzut un display LCD (70mm x 40mm) de înaltă rezoluție, ajustabil pentru o ușoară citire în funcție de poziția de instalare. Interfața face posibil accesul la orice informație și permite reglajul în funcție de cerințele consumatorului.
Modul de setare poate fi:
– la turație constantă (debit și presiune variabile);
– la presiune constantă (debit variabil);

E.sybox este un sistem compact integrat electronic pentru stimularea apei și presurizare. Acest produs este potrivit în special pentru uz casnic, zone rezidențiale și industrie ușoară, precum și pentru irigații și în scopuri de grădinărit. Sistemul include o pompă cu mai multe etape de auto-amorsare, invertor cu viteză variabila (menținând o presiune constantă în raport cu debitul variabil), senzorii de presiune și debit, un vas de presiune 2 L, supapă de retur și o interfață simplă, ușor de utilizat, cu un ecran LCD de înaltă rezoluție.

Această unitate completă nu are nevoie de alte dispozitive suplimentare pentru a fi instalate. Este o soluție all-in-one, unică pe piață, deoarece poate fi instalata vertical sau orizontal. Este, de asemenea echipat cu un sistem de comunicare wireless, care vă permite să creați seturi de rapel formate de până la patru unități, fără panouri de control sau fire.

Protecție antiîngheț realizată prin pornirea pompei în cazul în care temperatura scade până la temperaturi apropiate celei de îngheț.

Caracteristicile și designul E.sybox fac sistemul ușor adaptabil la orice tip de instalație.

Montată pe orizontală sau verticală, într-o încăpere ventilata sau într-o pivniță, orice camera va fi perfectă pentru o bună utilizare a e.sybox, care asigură o reducere de cel puțin 30% a spațiului ocupat în comparație cu orice alt sistem tradițional.