Coloana Euphoria de la Grohe – pentru o experiență desăvârșită la duș!

Alege coloana Euphoria de la Grohe și bucură-te de o experiență desăvârșită la duș! Sistemul de duș se montează facil în perete și se remarcă prin bateria termostatată care va menține temperatura apei la valorea constantă pe care ne-o dorim.

Coloanele de duș sunt tot mai căutate deoarece sunt extrem de practice. Pe lângă telefonul de duș de mână care ne ajută să ne curățăm minuțios, ele oferă și varianta relaxarii datorită dușului fix. Astfel, utilizatorul se poate poziționa sub acesta și se poate lăsa stropit în voie fără să folosească în vreun fel mâinile. Ploaia de apă vă va retrezi simțurile și vă va energiza. Coloana de duș Euphoria are o abordare clasică, reprezentând o alegere estetică și foarte comodă pentru orice tip de cabină de duș. Ea este cromată, lucru care o face foarte ușor de curățat.

Odată montată, este deosebit de facil de folosit. Are butoane clare care vă vor ajuta să potriviți apa exact cum vă doriți. Așadar, are o funcționalitate fără cusur, pe lângă design-ul contemporan. Definită de proporții perfecte și cu o geometrie consecventă, sistemul Euphoria este o combinație de design modern, contemporan și excelentă funcționalitate – reunind tehnologiile GROHE DreamSpray® și GROHE TurboStat® într-un produs entry-level. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proporțiilor perfecte și a geometriei consecvente, sporind atractivitatea și celebrând cu adevărat elementul primordial – apa. Ambele dușuri disponibile pe această coloană includ tipul de pulverizare excepțional Rain, identificat, conform studiilor în rândul consumatorilor, drept cel mai utilizat și apreciat dintre toate tipurile de pulverizare disponibile.

Nu rata ocazia! Ia-ți acum această minunata colană de duș și beneficiază de cele mai noi tehnologii implementate de GROHE – EcoJoy™, CoolTouch®, DreamSpray®, StarLight® sau TurboStat®. Acestea sunt responsabile cu reducerea consumului de apă și de energie, eliminarea riscului opăririi, pulverizare perfectă, finisaj cromat rezistent la murdărire și la matuire și menținerea temperaturii potrivite a apei indiferent de presiunea acesteia.