Cum poți amenaja baia în ajun de Valentine’s Day?

Indiferent că sarbatorim Dragobetele sau Valentine’s Day, ne putem bucura de o atmosferă caldă și iubitoare acasă, în orice zi din an. În acest articol vom prezenta câteva recomandări pentru amenajarea băii într-un stil plin de rafinament și romantism.

Cu puţină creativitate, răbdare şi îndemânare, îţi poţi crea cu uşurinţă un un interior romantic, iar investiţia poate fi controlată uşor dacă faci înainte o listă de achiziţii că să-ţi dimensionezi bugetul.

Ne putem bucura de căldura iubirii în propriul cămin prin simpla alegere în amenajarea interioară a culorii iubirii. Pentru o baie cu stil puteți alege radiatoarele port-prosop: NOVA FLORIDA COOL

Paleta Fondital include diferite nuanțe de roșu, disponibile într-o gamă largă de finisaje și dimensiuni care se vor potrivi pefect în baia ta.

Pentru a crea senzaţia de romantism, cada este o necesitate! La modă sunt modelele free-standing.

Cadă din compozit, Marmite, Mara, Freestanding

iar dacă vrei spa la tine acasă, poţi încerca o cadă cu hidromasaj (mai ales una pentru două persoane, dacă ai spațiu). Noi îți recomandăm Cada din acril cu hidromasaj BELFORM, care acum este la un preț special!

Duşul este şi el o opțiune. Mai multe idei vezi aici!

Nu este atât de dificil să creezi și acasă atmosfera relaxantă și romantică pe care o regăsești în hotelurile în care îți petreci vacanțele. O cadă freestanding, un duș sunt amestecul perfect de ingrediente pentru rețeta relaxării în propria ta baie.