12 idei creative pentru a-ți transforma baia

La Romstal veți găsiți tot de ce aveți nevoie pentru ca baia dumneavoastră să arate extraordinar. Însă pentru un plus de confort și originalitate, vă propunem câteva idei simple care o să îmbunătățească camera în care vă petreceți o bună parte din timp.

1

Puteți așterne un covoraș din prundiș, care nu este numai un lucru original, ci și benefic pentru sănătate.

2

Sau puteți instala niște rafturi improvizate. Coșurile de diferite dimensiuni și forme pot fi o alternativă perfectă, mai ales când pot fi prinse în diverse moduri.

3

Odată ce instalați a doua șină pentru perdea, puteți depozita pe ea lucrurile mărunte de care aveți nevoie.

4

Nu cred că vă dați seama cât de bine se integrează în baia dumneavoastră rafturile pentru condimente.

5

Pentru un plus de culoare și originaliate, puteți picta cada. În caz că nu vă pasionează pictura, mereu există șabloanele decorative cu adeziv.

6

De câte ori ați constatat că toate agrafele pe care le aveați s-au pierdut?! O metodă simplă ar fi depozitarea lor pe o bandă cu magnet.

7

Cine a spus că o scară nu poate fi un element decorativ? Aranjați prosoapele pe scară și voilà. Obțineți un decor inedit și nici o gaură în pereți.

8

Turnați gelul de duș și restul soluțiilor de care vă folosiți în sticluțe identice.

9

Puteți folosi de pe internet sutele de tutorialuri pentru a vă transforma oglinda într-o piesă de artă.

10

În cazul în care nu dispuneți nici de timp suficient și nici de idei geniale, o simplă ramă pe care o vopsiți în culoarea preferată, ar putea schimba total baia.

11

Vă puteți răsfăța cu o carte și un pahar de vin cât faceți o baie cu spumă. Pentru asta aveți nevoie de un suport, care poate fi confecționat și acasă.

12

Iar pentru un plus de prospețime și culoare, puteți pune niște plante în camera de baie.