Uscătoarele de mâini sunt de mare folos la păstrarea curățeniei toaletelor publice

Uscătoarele de mâini vă vor scăpa de utilizarea prosoapelor de hârtie. Pe lânga economia evidentă care se va face nemaicheltuind pentru hârtie adăugăm și faptul că, în cazul optării pentru sistemul vechi, hârtia trebuie colectată și predată în vederea reciclării, lucru care presupune alte cheltuieli. Mai mult, odată cu instalarea unui uscător de mâini puteți fi siguri că acea baie va rămâne curată mai mult timp. Nu în ultimul rând, s-a dovedit că și pentru utilizator este mai igienic să se folosească uscătoare de mâini, nemaiexistând contactul cu diverse obiecte după spălare.

Aceste dispozitive sunt extrem de economice din punct de vedere al consumului energetic, funcționând doar câteva secunde pentru a usca mâinile utilizatorului. Totodată, prezența uscătoarelor de mâini în băile publice înlătură riscul obturării sistemelor de canalizare, problema frecventă în cazul aruncării șervețelelor, intenționat sau accidental, în vasul de toaletă.

USCĂTOR PENTRU MÂINI                                       DISTRIBUITOR  HÂRTIE

Comparativ cu utilizarea șervețelelor sau a prosoapelor de hârtie, folosirea acestor uscătoare de mâini reduce nu doar costurile cu serviciile de curățenie. Utilizarea dispozitivelor electrice anulează risipa de materie primă, în acest caz celuloza.