Vasul WC suspendat Subway 2.0 de la Villeroy & Boch – rezistent, elegant și calitativ.

Pentru un design atrăgător și de durată al băii dumneavoastră alegeți vasul WC SUBWAY 2.0 de la Villeroy & Boch.

Colecția SUBWAY 2.0 de la Villeroy & Boch oferă o gamă largă de obiecte sanitare care vor uimi prin eleganță și eficiență. Dintre acestea se remarcă vasul WC suspendat SUBWAY 2.0 care, prin caracteristici precum DIRECT FLUSH, AQUA REDUCT sau CERAMIC PLUS, transformă baia într-una completă, de înaltă calitate.

 

 

Alegând să vă dotați baia cu acest minunat vas de toaletă veți obține un consum de apă mult mai redus (tehnolohia AquaReduct reduce cantitatea normală de apă utilizată în timpul spălării de la 6 litri la doar 4,5 litri; înseamnă că economisiți 1,5 litri de apă cu fiecare spălare, fără a compromite puterea de spălare), veți utiliza mai puține substanțe chimice pentru curățare și veți câștiga timp pentru dumneavoastră. Tehnologiile și caracteristicile lor inovatoare stabilesc noi criterii de referință în ceea ce privește igiena, eficiența curățării, performanțele de spălare și consumul de apă. O investiție utilă pentru portofel și pentru mediul înconjurător.

Vasul WC SUBWAY 2.0 face parte din noua generație de toalete fără margini. Acesta este un design perfect pentru cel mai înalt grad de curățenie. Datorită faptului că vasul este complet deschis, fără margini, el va fi curățat mult mai facil. WC-urile DirectFlush pot fi curățate rapid și temeinic – creând un mediu igienic care nu trebuie să lipsească din orice baie. Interiorul total al vasului este complet spălat, lustruit, pentru o strălucire fără egal.

Vasul beneficiază de sistemul de fixare invizibil SupraFix 2.0 pentru a se încadra în absolut orice stil de baie.