Centralele electrice Vision, cea mai bună alegere

Centralele electrice au avantajul de-a fi mai ușor de întreținut comparativ cu alte modele cu mod de funcționare diferit, de pe piață, și mai ales dacă în locul unde aveți casă nu este conducta de caz natural, și nu vreți să montați o centrală pe lemne, o soluție simplă, comodă și elegantă este să montați o centrală electrică.

Noi vă recomandăm centrala electrică Vision care asigură căldura fără a mai utiliza niciun fel de resurse fosile care sunt din ce în ce mai limitate. De acum nu mai aveți nevoie de gaz metan sau de lemn pentru a asigura confortul locuinței. Centralele electrice Vision, disponibile în mai multe variante de putere, nu au nevoie de o autorizație sau conectare la o rețea de gaze fiind ușor de montat și gata de lucru într-un timp record. Acum nu va trebui să vă mai faceți griji pentru ce fel de țevi vă trebuie sau coșul de fum potrivit, deoarece Vision nu are nevoie de aceasta în lipsa gazelor reziduale.

Deoarece acest tip de centrale nu are nevoie de combustibil pentru a produce căldură, ele nu vor avea pierderi de energie. Acest lucru se traduce printr-o eficiență mult mărită în comparație cu cea a centralelor termice pe gaz.

Un alt avantaj al centralelor electrice este că sunt foarte silențioase. Odată montate ele se vor mula perfect pe perete datorită designului compact și dimensiunilor reduse, fiind aproape invizibile. Un alt plus este că ele nu vor avea nevoie de service periodic pentru a funcționa în parametri precum centralele pe gaz metan.

Centralele electrice Vision au avantajul că pot fi folosite împreună cu surse de energie nepoluante, care furnizează energie gratuită. În acest fel ne asigurăm că vom avea un consum redus și costuri foarte mici pentru factura la electricitate, concomitent cu obținerea confortului necesar desfășurării tuturor activităților cotidiene. Alături de un boiler extern putem dispune de apă caldă în permanență, la cele mai mici costuri.

Centrala electrică presupune un nivel de poluare mult mai redus decât cea pe gaz. Centrala electrică nu elimină fum și nu prezintă riscul de scurgeri de gaze asociat cu exploatarea centralelor pe gaz.

Pentru funcționarea acesteia nu avem nevoie de burlan pentru evacuarea reziduurilor din urma arderii gazelor, care necesită spargerea unui perete exterior. Astfel centrala electrică este mult mai ecologică, mai simplu de întreținut și de instalat.

Fiind un produs modern acest tip de centrală este simplu de utilizat, având în dotare un panou de control de unde se pot regla facil parametrii de funcționare. Ea dispune de sistem de autodiagnoză în caz de defecțiune dar și de protecție a instalației de încălzire datorată vasului de expansiune din dotare. Centrala termică Vision poate fi utilizată de oricine, indiferent de condițiile de dotare ale locuinței.