Danfoss Eco – Termostat pentru radiator, independent, inteligent și foarte ușor de utilizat.

Danfoss vă ajută de acum să obțineți temperatura perfectă pentru interiorul casei. Crezul Danfoss este acela de a înlocui toate robinetele manuale de pe radiatoare cu robinete termostatice de radiator. Termostatul de radiator ECO a fost proiectat pentru o utilizare simplă și optimizarea consumului de energie. Termostatul dispune de programe preinstalate și funcţii inteligente pentru a ajuta la evitarea pierderii de energie.

Eco este cel mai eficient instrument pentru controlul consumului domestic de energie. Este inteligent, uşor de utilizat şi poate fi setat exact după cerinţe. Funcţii inteligente, cum ar fi “fereastră deschisă”, pot ajuta la evitarea pierderii de energie prin reglarea automată a căldurii când camera este aerisită. Funcţia „plecat” poate automat reduce temperatura în perioada de absenţă din locuinţă, valoarea temperaturii crescând apoi pâna la nivelul dorit la ora planificată de întoarcere – fără a vă reduce confortul. Eco înseamnă simplitate şi economie.

Termostatul de radiator Eco Danfoss este compact și ușor de comandat având o roată de manevră cu acționare manuală și un singur buton, alimentarea electrică se face cu ajutorul a două baterii alcaline tip AA și dispune de trei programe preinstalate:
– P0: temperatura constantă, 24h;
– P1: program economic menține temperatura la 17 grade C, în intervalul 22:30-06:00
– P2: program economic extins menține temperatura la 17 grade C, atât noaptea în intervalul 22:30-06:00, cât și în zilele lucrătoare, în intervalul 08:00-16:00.