Romstal recomandă – Centrale în condensație Habitat

Este momentul să profitați de noile apariții de pe piață, centralele Habitat de la Romstal, adevărate soluții moderne încălzire şi preparare apă caldă menajeră. Aceste produse beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie și pot fi caracterizate prin eficiență, robusteţe și calitate înaltă. Centralele Habitat sunt disponibile la un preț corect oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru a obține confortul necesar – încălzire şi apă caldă menajeră.

Nu numai că sunt simplu de utilizat și foarte eficiente, centralele în condensație pe care le recomandăm astăzi fac parte din categoria produselor care protejează mediul înconjurător. Centralele în condensație îndeplinesc normele de mediu reducând semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datorează faptului că această tehnică în condensație nu utilizează doar căldura gazelor rezultate în urmă arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este că profită și de căldura latentă a vaporilor de apă rezultați în urma arderii reducând astfel cantitatea de combustibil utilizată.

Centralele Habitat sunt echipate cu schimbătoare de căldură din oțel inoxidabil de înaltă calitate care se dovedesc extrem de eficiente și al căror rol este acela de a provoca condensarea vaporilor de apă conținuți în gazele arse și a prelua suplimentar căldura vaporilor de apă de care vă aminteam mai sus. Astfel se profită de această căldură înainte de a fi evacuată prin coșul de fum.

Datorită acestei tehnologii moderne centralele Romstal Habitat au o durată de viață mult mai ridicată în comparație cu centralele convenționale. Această metodă de funcționare protejează componenetele interne ale aparatului și le ferește de o posibilă deteriorare prematură.

Profitați de energia termică suplimentară pe care o aduce o centrală Habitat în orice tip de locuință! Centralele Habitat sunt disponibile în mai multe variante de putere pentru a se preta diverselor suprafețe pe care le vor deservi.

Alegând o centrală Habitat veți reuși să protejați mediul dar și să faceți economii importante la facturile pentru gaze. Obțineți atât confort cât și economie valorificând la maximum capacitatea calorică a combustibilului!