Alege-ți o cadă elegantă Kroner, din acril, pentru o baie de lux!

O cadă din acril este o piesă de rezistență în orice baie de lux. Aceasta poate fi așezată în zona centrală a băii, de unde va domina încăperea prin prezența maiestuoasă. Căzile din acril Kroner de la Romstal vă permit să obțineți eleganța desăvârșită.

Căzile Kroner din acril sunt deosebit de elegante datorită formelor retro, simple, clasice.
Cada de baie freestanding este cea mai recentă tendință într-o baie modernă sau clasică. Conceptul free standing sau cada de baie de sine stătătoare este definit de fixarea căzii care nu este ataşată la un perete sau nu are nevoie de un cadru de susţinere. Tocmai datorită simplității ele se potrivesc atât de bine într-o baie modernă.

Avem disponibilă, de exemplu și cada cu picior, model care a fost dintotdeauna semn de rafinament.

Cada din acril este extrem de confortabilă pentru spate, în ea puteți să vă relaxați citind, sorbind un pahar de vin sau pur și simplu trăgându-vă sufletul după o zi obositoare. Este pe cât de frumoasă pe atât de confortabilă.

Cada din acril nu se va demoda niciodată și este foarte rezistentă. Acrilul este un material de cea mai bună calitate care se curăță extrem de ușor și care-și păstrează strălucirea timp îndelungat. Alegând acest tip de cadă veți aduce ceva nou, rafinat ambianței din baie. Ea vă va ajuta să vă recuperați puterile într-un timp record.

Dimensiunile generoase, formele deosebite, funcționalitatea, sunt doar câteva dintre caracteristicile acestor căzi care vor face din baia dumneavoastră un loc de vis. O baie relaxantă, plină de spumă, este răsplata la care cu toții visăm după o zi de muncă sau înaintea unei noi zile grele, iar cada din acril va fi mereu acolo pregătită să vă răsfețe.