Cazane Solida EV de la Sime pe combustibil solid

Romstal vă prezintă o soluție excelentă pentru problemele energetice, cazanele Solida EV de la Sime pe combustibil solid.  Cele patru variante de cazane atmosferice disponibile pe romstal.md, cu 3, 4, 5 si 6 elemenți din fontă, pot rula pe cărbune și lemne. Echipa de cercetare Sime dă întotdeauna prioritate eficienței energetice și a lansat aceste cazane ce îndeplinesc cerințele pentru surse alternative de energie.

Precum toate echipamentele Sime aceste cazane au fost supuse unor teste de laborator complete și riguroase de control al calității pentru a fi siguri că dau cel mai bun randament.

Cazanele Solida EV se remarcă prin ușile mari care facilitează o încărcare ușoară cu combustibil și accesul facil la zona cu cenușă pentru curățare.

Coșul acestor cazane este echipat cu un regulator de tiraj. Reglarea fluxului de aer necesar combustiei este asigurată de un mecanism automat care funcționează pentru a deschide fantele de aer în conformitate cu o temperatură predeterminată. Mai mult, cantitatea de aer suplimentar poate fi reglată manual pentru a optimiza procesul de ardere în cazul lemnului cu diferite grade de umiditate. Schimbătorul de căldură necesar pentru a îndepărta excesul de energie poate fi furnizat ca un accesoriu opțional.

În ceea ce privește autonomia, producătorul garantează că aceasta depășește 4 ore pentru încărcarea cu cărbune și peste 2 ore pentru încărcarea cu lemn.

Nu ezitați! Echipați-vă acum locuința cu un cazan din fontă Sime Solida EV și scăpați de griji în ceea ce privește încălzirea în sezonul rece!