Controlați eficient temperatura locuinței cu termostatul inteligent iT500 de la Salus

Alegeți cronotermostatul cu posibilitate de comandare prin internet iT500 de la Salus! În funcție de configurația sistemului, termostatul iT500 poate controla temperatura în una sau două zone ale locuinței, sau poate fi utilizat pentru a controla o zonă de încălzire și apa caldă menajeră.

Cronotermostatul IT500 reprezintă o modalitate de a controla temperatura ambientală utilizând cele mai avansate tehnologii. Accesarea acestuia și manevrarea programelor cu care este prevăzut se realizează de la distanță, prin conexiune wireless. Cu un simplu telefon inteligent sau laptop și acces la internet este foarte ușor și la îndemână să verificăm sau să ajustăm climatul ambiental din locuința noastră. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaște și putem modifica parametrii de funcționare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Cronotermostatul IT500 este esențial pentru eficiența energetică foarte ridicată a locuinței, contribuind la diminuarea cu până la 50% din consumul regulat de energie. Avem posibilitatea de a regla chiar și temperatura apei calde menajere, în funcție de necesități.

Termostatul are afisaj digital și 6 butoane tactile. Pictogramelor de pe afisajul digital le corespunde o anumită funcție, cum ar fi: afisaj numărul zilei din săptămână, afisaj temperatura setată sau măsurată, afisaj oră, afisaj număr program activ, mod încălzire pornit, zona în care sistemul de încălzire este pornit, indicator apa caldă, indicator producție de apă caldă pornită, indicator al faptului că termostatul transmite semnal RF receptorului sau primește semnal de la iT300, touch activ (tastatura blocată), baterie slabă, mod de vacanță activ, termostat conectat la iTG500 și serverul Salus, mod răcire activ, preparare apă caldă menajeră permanent pornită, preparare apă caldă menajeră odată, termostat în mod de lucru automat, termostat oprit, termostat în mod de setare.

Pentru persoanele active, care nu au timp la dispoziție, cronotermostatul este opțiunea cea mai bună pentru a se asigura că nu se utilizează un consum inutil și pentru a beneficia de confortul termic ideal.