Transformă-ți baia într-o oază de relaxare cu ajutorul coloanei de duș cu hidromasaj Kroner

Un duș banal poate fi transformat într-un tabiet al relaxării mai simplu decât îți închipuiai. Secretul? Coloana pentru duș cu hidromasaj Kroner, pe care o găsești la Romstal Moldova și care se remarcă printr-o funcționalitate ireproșabilă, fiind gata să satisfacă cele mai rafinate gusturi în materie de design.

Coloana pentru duș Kroner se remarcă prin pălăria de duș pătrată, cu lungimea de 200 mm și lățimea de 200 mm, prevăzută cu duze anticalcar și prin cele trei duze de hidromasaj care te vor ajuta să te relaxezi în fiecare zi. Bineînțeles, aceasta vine cu baterie monocomandă și divertor cu 3 ieșiri, telefon de duș din ABS și un furtun de duș cu o lungime de 1500 mm.

Fie că îți dorești un duș rapid dimineața, sau vrei să te răsfeți seara, în ambele cazuri coloana cu hidromasaj Kroner îți garantează un plus de vigoare și de relaxare.

În funcție de preferințele tale, poți opta pentru utilizarea pălăriei de duș cu dimensiuni generoase pentru a elimina mult mai eficient orice urmă de săpun sau șampon, iar în cazul în care vrei să te destinzi și să îți oferi timp pentru un moment de relaxare,  duzele de masaj îți stau la dispoziție – acestea proiectează jeturi puternice de apă care acționează exact ca un maseur profesionist, doar că într-un mod mult mai plăcut și mai personal. Durerile musculare și durerile de spate nu vor mai fi o problemă, deoarece cu ajutorul coloanei cu hidromasaj Kroner, poți să te bucuri de un masaj eficient ori de câte ori ai nevoie – fără bani cheltuiți în plus și fără programări la saloanele de masaj, – chiar la tine acasă, în baia ta, delicat și atât cât îți dorești.

Pe lângă asta, coloana Kroner și componentele ei se curăță cu ușurință, astfel încât să nu permită deteriorarea metalului și afectarea funcționalității acestora. Un adevărat izvor al stării de bine, coloana de duș cu hidromasaj Kroner, te ajută să îți refaci armonia cu corpul tău.